31. heinäkuuta 2016

MY NEW HOME


Eli the master bedroom. Tässä yhteenmuuton myötä on tullut erilainen makkari kuin ajattelin. Meinaan, että tummempi, mutta silti todella hillitty ja kaunis. Eikä miestäkään hävetä täällä nukkua ja kehtaa myöntää valinneen tapetin. Aiemmin olen tykännyt käyttää valkoista päävärinä, mutta nyt se on pienenä tehostuksena ja avaamassa tilaa. Muut seinät ovat kokonaan valkoisia ja verhot ovat hillityn maltilliset.
Huoneessa rakastan peiliä, joka on sijoitettu minun lipaston puolelle. Ylimmässä laatikossa voin säilyttää kaikki meikit ja kosmetiikkatuotteet ja myös kiireessä arkena meikata seisten. Olen vielä kahden vaiheilla, millaisen valaisimen haluan tähän järjestää. Myöskin olen erittäin tyytyväinen, että on myös makuuhuoneessa TV. Parempi puoli saa rauhassa katsoa sitten toisesta mitä haluaa tai pelata. Joskus on myös mukava maata katsoessa leffaa. En ole itseasiassa hankkinut antennia, eli meillä on vain tietokone liitetty tähän huoneen näyttöön. Aion myös lähiaikoina vaihtaa läppärin tilalle pöytäkoneen, jolloin ei tarvitse venkslata edes takaisin kannettavaa.


yöpöydät IKEA malm -sarjaa
yöpöydän valot IKEA
pelikortit kuningas ja kuningatar KIRPPIS
lipastot IKEA hemnes
tapetti RAUTIA memory
tyynyt ja viltit HEMTEX
päiväpeitto STOCKMANN
verhot IKEA

5 kommenttia:

 1. Onpa todella kaunis ja kotoisan oloinen makkari tummuudestaan huolimatta! Myönnettäköön, että itse en ole aiemmin pitänyt hirveän tummista sisustuksista, mutta tämä kokonaisuus sai mielipiteeni muuttumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, uskon, että siitä tulee todella synkkä sitten talvella, vaikka nyt vaihdettiinkin vaaleat verhot. Mulla tosiaan aiemmissakin postauksissa näkyy, että oma yksityinen kotini oli valkoinen ja nyt miehen kanssa yritän yhdistää valkoista mustiin sävyihin. Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Ohh, tässä on kyllä tyyliä mikä kolahtaa mulle! Harmittaa ihan törkeästi että meillä loppui tästä nykyisestä kämpästä huoneet kesken, enkä päässyt lätkäisemään minnekään tuontyylistä tummaa ornamenttitapettia.. :--( Noo, ehkä vielä joskus koittaa mullakin sen aika!

  Mutta hei jään seurailemaan, löysin paljon samaistuttavia juttuja sun teksteistä. Ja vaadin ehdottomasti lisää sisustuspostauksia tulevaisuudessa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyl tosi hieno tapetti ja väri vaihtelee sinidestä harmaaseen auringon mukaan ja sii on tota glitteriä kanssa :) aikanaan sen saa, mä haluaisin tapetoida myös muita huoneita!

   Yritetään saada muutakin sisustus ja tuunausjuttuja lisää :)

   Poista
 3. Hieno sisustus :) Etenkin tuo tummansävyinen makkari on ihana :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!