12. heinäkuuta 2016

KESÄLOMAA


Juhannuksesta etiäpäin on tullut nautittua lomasta. Oikeastaan pari työvuoroa oli jussin jälkeen, edellisen viikon pidin lomaa. Tietenkin koko sille viikolle oli luvattu sadesäätä. Viimeisenä iltana kun mökillä oltiin, tuli vasta aurinkokin esiin. Näistä kauniista maisemista sai nauttia Keski-Suomessa Luhangassa, Sysmässä ja Joutsassa kierrellen.


 Kotimatkalla sitten ihailtiin Vääksyn Kanavaa. Olen joskus vieraillut Melleroodin eli Keski-Ruotsissa kahdella eri kanavalla. Muistan toisen kanavan nimen olleen Gåta Kanal. Toisen nimeä en muista. Toisella kanavalla oli hurjat 4-5 kanavaa peräkkäin ja veneet saattoivat tehdä miltei 100 metrin nousun järveltä toiselle. Siksi tuntui hassulta 'ihastella' tätä yhtä Suomen ainoista ja pienistä kanavista.


 

Seuraavaksi voisin myös kysellä harvoilta seurailijoilta, olisiko jotain toiveita tuleviksi postauksiksi? Tässä olisi ainakin aihetta esitellä uusi valmistunut makuuhuone, ei ehkä nyt juuri muuta tule mieleen. Ajatukset ovat edelleen kovasti työnhaussa joka on vienyt aikaani. En juurikaan ole sitten ehtinyt tai jaksanut keskittyä tällä saralla. Olen kuitenkin melko innoissani, että pystyn kuin päiväkirjaa tässä pitämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!