26. syyskuuta 2016

BURGERILLA


Semmosia hyviä hampparimestoja on aina tullut etsittyä täältä etelä-Suomen alueelta. Käytiin viikonloppuna kotimatkalla Kaanaan Kahinoista Hämeenlinnassa Fift Avenue'ssa. Se oli keilahalli-ravintola, joka tarjoili jenkki tyyliin ruokaa.

Ainakin oma pekoni-hampurilainen sipulirenkailla oli melko hyvä ja sisällä oleva majoneesi rehellisesti parasta hampparissa. Mutta perunat niinkun näkyy, suoraan sanottuna ihan kun Chico'sin ranskalaiset. Eli ihan ilmaa sisältä. Kaikki olivat kuitenkin yleisesti tyytyväisiä. Mua ärsyttää, jos hampparissa on erittäin tiiviiksi jauhettu pihvi niinkun tässä. Vaikuttaa aina, että se on pakasteesta eikä sitä tehdä ravintolassa.Oma lempipaikkani tähän mennessä on Mike's Diner, jossa hampparit tarjoillaan isoilla puisilla leikkuulaudoilla. Viimeisimmällä kerralla söin bataattiranskalaisilla, vaikka en itse välitä bataatista, mutta heillä on mausteet kyllä kohdallaan. Alla kuvaa viimeisimmältä vierailulta viime keväältä.

Ruoka on paikan päällä samannäköistä kuin kuvissa. Mike's Diner on siis Myyrmäessä oleva jenkki-tyylinen ravintola sekin. Myös heidän milkshaket näyttää aika houkuttelevilta. Vaikutti myös enemmänkin siltä, että pihvi on itse käärästy kasaan sitten toisin kuin tuolla Hyvinkäällä vierailemassa paikassa. Eli se oli pehmeämpi ja tuoreemman oloinen.


Ollaan myös saatu vinkkiä, että stadissa olisi jollain teurastamolla hyvät burgerit. Veikkaan, että se on sitten vähän semmosta hipsteriä tai hifistelyä ihan suoraan sanottuna. Mutta joskus sekin on käytävä kokeilemassa. Ja oma mielipiteeni pikaravintoloista on myös se, että Burger King on ihan paras. Samalla hinnalla saa mäkkäristä nihkeitä rasvahamppareita, mutta BK panostaa tuoreisiin vihanneksiin ja pihvissä voi olla enemmän makua kun mäkin minuuttipihveissä.

Onko teillä jotain lempipaikkoja lähellä Helsinki-Riihimäki väliä? Kerro, että voiaan käyä testaa! 

5 kommenttia:

 1. Toi Mike's Diner pitää käydä testaamassa kyllä joskus. Mä en oo itte niin kauhea hamppareiden ystävä, mutta etenkin noi oletettavat bataattiranskalaiset houkuttelee. Oon nimittäin haaveillut niistä tänään koko päivän. Se Teurastamo on varmasti melko hipsteripaikka (en oo käyny siis itte) ja tuntuu, että se on nyt sellanen the mesta tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 2. Ja pakko se on väittää, että kyllä ku tekee hamppareita ite kotona niin kasaaminen on hauskaa kun saa just sellasen kun ite haluaa. Lisäksi ite tehty jauhelihapihvi ja omat sämpylät tekee siitäkin todella ruokaisaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja ainakin meillä niistä hamppareista tulee ihan valtavia :D

   Poista
 3. Oi nam mitä ruokaa! Ja kiva blogi ♥

  ainokainenn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. oiih että mitä herkku kuvia *_* näyttää niin hyvältä nuo ruoat! :D tässähän tuli ihan itsellekkin nälkä :D Mun oma lemppari ruoka paikka taitaa olla hyvinkään pancho villa ravintola :) sieltä saa parhaat lehtipihvit ♥ tosi kivan oloinen tää sun blogis! :)

  ♥: Sofia, FashionSituation

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!