12. syyskuuta 2016

VIIKONLOPPU


Tuli viikonloppuna käytyä ihan ostoksilla. Ostin Finlaysonin poistopäiviltä lakanaparin alle 60 eurolla, kun normaalisti ne olis tehnyt yhteensä 140 euroa. Noi niiden satiinilakanat on ikuisia ja vaan pehmenee käytössä. Käytiin myös Ikeassa kaverin kanssa, me käytiin ihan lihapullat ja muusit syömässä. Olin jättänyt kesällä reklamaation liikkeeseen huonosta asiakaspalvelusta, jonka johdosta mut yritettiin ja onnistuttiin hiljentämään ruualla. 

Ikeasta palailtiin sit kohti kotia ja käytiin markkinoilla. Oli aika lämmin päivä ja kiva fiilis istua pihalla. Vielä kesän vikat terassijuomat ja herkkujen ihmettelyä ja tuoksua. Illalla oltiin porukalla katsomassa jääkiekkoa, joka aina aiheuttaa miespainotteisessa ryhmässä vavoja tunteita. 

Sunnuntaina sain tehtyä sen! Tein yhteishaun, nykyään AMK:n yhteishaussa ei saa enää pisteitä ensimmäisestä valinnasta. Tavallaan se tuntuu reilulta, ainoastaan pääsykokeiden pistemäärä määrittää, mihin kouluun pääset laatimassasi hakujärjestyksessä. Hain pelkästään liiketalouden alalle, mutta voin vielä halutessani muokata hakuvaihtoehtoja ja järjestystä ennen haun päättymistä.

Viikonloppuna tuli myös siivottua ja pestyä auto sisältä päin käsin. Nautittua jädestä, autosta ja katsottiin kotona Narcosin kakkos seasonia. Alettiin sitä seuraamaan yhdessä, kun mieheni kotiutui viimeisimmältä työmatkalta. Harvoja sarjoja katsotaan yhdessä, kun mä tykkään kaikesta hömpästä kuulemma.


6 kommenttia:

 1. Kivalta viikonlopulta kuulosti! Tosi kivan näköset noi pyöristetyt kulmat noissa kuvissa, vähän erilaiset kuin muilla :--)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kivalta viikonlopulta<3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Pk seudul laurea metropolia ja haaga helia ja hain myös lahteen. Kaikki liiketaloutta :) mutta ehkä vielä pääsykokeiden aikaan avaudun näistä taas viimeistään!

   Poista
 4. Kivan oloinen viikonloppu! :) <3 Finlaysonin lakanat on kieltämättä kyllä ihan superihania ja kestävät ikuisuuden! Aiemmin tuli ostettua helpommin pelkästään määrän vuoksi, mutta jotenkin nyt käyttää ennemmin rahaa laatuun ja ostelee hieman harvemmin. Meilläkin on samat lakanat olleet käytössä jo pidempään, mutta pehmenevät vaan entisestään, mitä enemmän niitä pesee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Ja ikean lakanoissa ei edes ole reikiä pussilakanan vaihtoa varten :) on noi hyviä ja oon nukkunut edelleen 70-luvun finlaysonin lakanoissa kun ne senkun kestää!

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!