24. lokakuuta 2016

TOP 6 TV-SERIES

Syksy on ihanaa aikaa rauhoittua kotona tv:n ja kynttilöiden ääressä, haluan esitellä muutaman rauhallisen ja muutaman rauhattoman tv-ohjelman joita olen seurannut. Myös muita mieluisia sarjoja on esimerkiksi Jane The Virgin, Suits, Peaky Blinders.. Päätin kuitenkin nämä viimeaikaisimmat sarjat joita olen katsellut, jakaa myös täällä.


Netflix Originals sarja Grace and Frankie on hauska komedia kahdesta naisesta, jotka päätyvät muuttamaan yheen. Syy on hulvaton, sillä naisten yli 70-vuotiaat miehet ovatkin yhdessä homoja ja haluavat nyt 20-vuoden salaisen suhteen jälkeen muuttaa yhteen. Sopii myös kavereiden kanssa katsottavaksi tottakai!


Gossip Girl, all time favorite. Olen katsonut sarjan alusta loppuun läpi ainakin 5 kertaa, aina kun katsottava loppuu niin New Yorkin jännittävät kiemurat ovat ihan kiinostavia. Sillon kun haluan myös sitä taustalöpinää, niin tästä on tullut semmonen sopivan arkinen sarja laittaa pyörimään kun aivot ei toimi ja haluaa vaan katsoa jotain.


How I Met Your Mother, klassikko. Olen katsonut sarjan kerran kokonaan läpi, se on hauska eikä ole ihan mikään Frasier tai Simpsonit kuitenkaan. Katsotaan juuri nyt tätä sarjaa miehen kanssa yhdessä, se on hauska ja sisältää parisuhteeseen sopivaa huumoria ja heittoa.


The Originals, aloin seurata tätä tietenkin kun Vampyre Diaries sarjan rojaltinen kuningasperhe muutti Orlandoon. Erittäin jännittävässä ja ainutlaatuisen mielikuvituksen sisältävässä sarjassa risteytyy jännittävät mystiset ja historiallisesti tarkastellut taikaolennot. Pidän sarjan hahmoista myös ihanan Britti-aksentin takia.


The Vampire Diaries on tietenkin myös suosikki, mutta en ole katsonut uusimpia kausia. Tykkään säännöistä, jotka tässä sarjassa on luotu vampyyreille. Jotenkin se vaikuttaa realistisemmalta, kuin Twiligth ja antaa hyvää vertailukuvaa mystisille taikaolennoille. Tietenkin mukana on myös hyvännäköisiä näyttelijöitä joiden takia sarjaa on kiva seurata. Ian Somerhalder ei kovin monta jaksoa kuitenkaan Lostissa esimerkiksi tehnyt.


Tätä on odotettu! The Walking Dead alkoi taas eilen, se tulee maanantaisin klo 22.00 Foxilta. Viimeisimmässä jaksossa tilanne jäi pahaan paikkaa, siinä ryhmä jää Neganin vangiksi ja jotain hahmoa odottaa tuskainen pahoinpitely kuolemaan asti.. Sarja on pitänyt jännityksensä alkuun zombien avulla, mutta nyt se pitää jännitystä muiden selviytyjien uhalla ja ihmisdraamoilla. Mitä käy, kun viimeiset kovanaamat jotka ovat selvinneet zombeista kohtaavat toisensa? I cant wait! 

3 kommenttia:

 1. Ah GG, himym ja VD ♥ Originals ja VD mulla on itseasiassa vielä kesken ja VD:n kanssa mulla meni suorastaan moti uusimmalla kaudella enkä vaan voinut katsoa kautta edes loppuun. Siihen asti kuitenkin ihan paras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kai 6 kaudelle loppunut Vampire Diaries viimeksi, kun kuitenkin Elenan ja Emilyn sielut sidottiin yhteen ja Elenan elämä päättyi kunnes Emily kuolisi.. ehkä lukuisat kaudet toistensa jälkeen lopettivat sen mielenkiintoisuuden. Sarjasta jatkunut Originals on mielestäni nyt selkeästi parempi sarja :')

   Poista
  2. Mun mielestä siit ois voinu tulla just parempi nyt kun Elena vihdoin poistu sarjasta mut ei :D Se oli jotenki tosi ärsyttävä, niin kuin Bonniekin suurimman osan ajasta.

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!