10. lokakuuta 2016

FIILIKSIÄ


Myönnän, aikaa on taas vierähtänyt paljon viimeisistä fiiliksistä. Kun alotin bloggaamisen kesällä taas, se johtui huonosta työllisyydestäni ja tulevaisuuden puuttuvasta suunnasta. Juuri nyt teen normaalia nelkyttuntista viikkoa ja yritän ehtiä lukea liiketalouden pääsykokeeseen. Plääh, tuntuu melko vaikealta yhtälöltä, kun viikossa menee työmatkoihinkin yhteensä 10 tuntia, eli päivässä työhön ja matkaan kuluu 10 tunnin verran niin on sitä melko uupunut kotona..

Harrastan muuten geelikynsien laittoa. En juurikaan tee kuin itselleni, aloitin tekemisen 2012 helmikuussa, kun eräs kaverini tilasi kamat kotiin. Sitten mäkin panostin ekan palkan kynsikoneeseen ja geeleihin. Nyt oon jo ostanut uuden paremman koneen ja löytänyt oman paikan kemikaalien tilaamiseen ja parhaat hakusanat e-bayhin.


Syksy tuo mukanaan lämpökynttilät ja lämpimiä värejä, uusia kevätmuoteja ja tyylejä. Minulle se palauttaa teen litkimisen kesän jäljiltä. En ole koskaan ollut kovin suuri kahvinlitkijä, mutta teetä sitten menee. Tämän uuden ihanan teerasian tilasin juuri ebaysta ja ihanat pesukarhu-patalaput ostin muutama viikko sitten Finlaysonilta. Nyt odottelen, että toi halvin Pirkka-hunaja loppuu, että voin ostaa jonkun luomuhunajan tai käydä ehkä hakemassa ihan mehiläistarhaajalta hunajaa.


Käytiin myös kuluneen viikon aikana Jumbossa, jostain syystä mieheni tykkää sikana Arnoldsin donitseista. Itse en välitä ollenkaan noista, tykkään sokeroiduista munkkirinkeleistä, joita oli ennen aina uimahallien kahvioissa myynnissä. Jungle Juice Bar on ihan huippu! Nää on kyllä melko hintaista herkkua, mutta makuina meillä oli Mango Tango ja Strawberry Fields.

ps. instagramista mut löytää nimellä pinkkininja !

2 kommenttia:

  1. Olipas kiva kuulla susta pitkästä aikaa! :) Mä oon niin halunnut päästä käymään Jungle Juice Barissa jo ties kuinka kauan! :-D Täällä meidän nurkilla nyt vaan ei kauheasti oo yhtään mitään kivaa. Joskus Charlesin kanssa vitsailtiin, että jos lotossa voitettais, me perustettais kyllä niin oma Starbucks tänne korpeen... Hehe!

    Luomuhunaja on muuten ihan superhyvää. :) Mä ostan tästä meidän läheltä tuottajalta hunajat suoraan kotitilalta, ja on kyllä ihan vertaansa vailla!

    Ihanaa syksyä <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 Juu miesystävän tutulla on myös juuri oma mehiläistarha niin heiltä voisi ehkä löytyä "sitä oikeaa". Ite en sinällään usein mehujakaan juo mutta ne on terveellisin välipala shoppailureissulla.. kerran I love Me messuilta maistoin ensimmäistä kertaa.

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!