17. marraskuuta 2016

SHOPPAILUPÄIVÄ


Käyn melkein päivittäin töissä Helsingissä ja käyn kääntymässä Pasilassa asti junan kanssa. Kovin usein, ei tule käytyä keskustassa. Mutta nytpä tuli käytyä. Pyörittiin katselemassa, mihin tämänkin palkan tuhlaisi. Ostin lopulta yllä olevan Super Dry:n uuden hihattoman paidan jossa hapsut, sen lisäksi ostin Cubuksesta edulliset 20 euron collarit. Nykyinen vaatemaku on ehkä kypsynyt, eikä juurikaan tule ostettua enää niitä turhia ostoksia. Se tietenkin on vain hyvä asia lompakolle, mutta vaatekaapista tulee aina suosittua niitä suosikkeja. Eikä se fiilis välillä koskaan katoa, kun "ei oo mitään päälle laitettavaa".


Käytiin myös tottakai Victorias Secretissä, mutta ei tullut ostettua mitään. Mun rehellinen mielipide on, että noi tuoksut on tehty 13-vuotiaille tytöille. Ne on niin makeita ja ankeita, ettei ne sovi enää mielestäni yli parikymppisille. Ne on vaan pelkästään hedelmän tuoksuisia, ei kovin raikkaita tai laadukkaitakaan. Tuoksu ei kestä kauaa iholla, toisin kuin ehkä jokin muu valmistaja. Laukuista ja näistä accessoriesta pidän paljon, mutta nekin ovat vähän ylihinnoitellut omasta mielestäni.


Käytiin syömässä samalla terveellistä kiinalaista ruokaa, ravintolassa Dong Bei Hu. Harmikseni olin käynyt vanhassa paikassa Pohjois-Espan vieressä useampaan otteeseen. Uusi paikka oli sieluton ja tyhjä, eikä sielä soinut edes musiikki. Näin akwardia ruokakokemusta ei ole aikuisiältä koskaan takana. Harmittaa vieläkin, kun ei käännytty ovella pois.Ajattelin ostaa miesystävälleni jouluna tällaisen hupparin. Mulla on jo kaksi vanhaa kuosia menneiltä keväiltä, mutta toivon varmaan kyllä jotain uutta hupparia. Se tulee kuitenkin käyttöön ja on pitkäikäinen lahja. Noi hupparit ja collarit kestää nukattomina ja viikottaista pesua aivan toisella tavalla kuin HM:n vaatteet. Tuotteet ovat tietysti vähän kalliita, mutta näistä oon valmis kyllä maksamaan maltaita. Ihania!

P.S. Huomaa, etten ole mikään älytön bloggaaja. En jaksanut kantaa mukaan järjestelmäkameraa tai räpsiä mitään ylettömiä kuvia kun vietin aikaa ystäväni kanssa, mutta eikö se vain ole hyvä niinkin, että päivä meni nopeasti ja seura oli parasta? :)

2 kommenttia:

 1. Mulla on just VS:n tollanen musta laukku ja se makso 109e. Jos vertaa Korsin vastaavaan niin ei ollut paha hinta. Merkki toki maksaa, mutta onhan VS:kin kyllä aika kallis ja on siellä vielä niitä selkeestikin kalliimpia laukkuja. Mun mielestä on melko älytöntä, että ne passinkuoret maksaa vissiin 50-60e jos muistan oikein.

  Kuvat on ihan riittävät ja pääasia, että teillä oli kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja se ainoa VS:n laukku mikä musta oli ihana niin hintaa oli 180 euroa.. :D Eli ilmeisesti makukin on kallis, haluaisin kovasti VS:n passinsuojukset, mutta tyydyin tilaamaan Ebaysta riittävät parilla eurolla. Itse en noita Korssin laukkuja viitsisi ostaa, ne vaan on melko massa-tuotantoa eikä niillä ole mulle enää 'samanlaista' ensirakkautta enää.. :) Kiitos kommentista!

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!