29. marraskuuta 2016

MY TATTOOS PART 1


Ajattelin tehdä kirjoitusta omasta kehostani nyt tatuointieni verran. Olen joskus nuorempana kirjoittanut blogia "emotyttö". Olen siis viisitoistavuotiaana ollut se mustatukkainen kajaalia käyttävä nuori joka lävisti omat huulensa. Silloin aikanaan ihastuin myös tatuointeihinkin suuresti. Ensimmäisen tatuoinnin hankin 2013 tai 2014, en ole aivan varma kumpi vuosi se oli. 


Ylemmässä kuvassa komeilee ensimmäinen tatuointini vasemmalla puolella. En suosittele ottamaan ensimmäistä tatuointia hetken mielijohteesta. Menin kaverin mukaan walk in päivälle, yritys jossa otin tatuoinnin oli palkannut tämän miehen vain ja ainoastaan tekemään muutamia pieniä siirtokuvia kyseisenä päivänä. Tässä kuvassa tatuointi on 6kk ikäinen. Tämän ikäinen tatuointi ei saisi todellakaan näyttää tältä. 

Ensimmäinen tatuointini ei oikeastaan siis juuri sattunut, se tuli kivuttomaan kohtaan käsitaipeen alle sisäkäteen. Rusetti oli kaikista kaunein valinta, minkä löysin flyereistä. Saatoimme ehkä tapella siitä ystäväni kanssa. Hänen tatuointinsa onnistui, nauratin häntä kun hän otti tatuointia kipeään paikkaan kylkeen. Säilyimme silti kavereina tästä huolimatta.

Samassa ylemmässä kuvassa näkee myös hyvin, miten tatuointia korjattiin seuraavalla tatuoijalla, jonka päätin olevan seuraava uhrini. Tutustuin tatuoijaani teini-ikäisenä, tiesin hänen harjoittelevan tatuointia ja päätin ottaa häneen yhteyttä. Tämä tatuointi oli mielestäni oikein siisti. Se tuli olemaan minun ensimmäinen ja kolmas tatuointini. 


Tämä kuva on otettu samana päivänä, kun tatuointi on tehty. Siinä saattaa näkyä vielä veripisaroita. Tatuoinnissa peitettiin vanhaa rusettia vain vähän, suunnittelimme yhdessä ankkuria tilalle täyttämään tatuointia. Halusin tietyn kokoisen tatuoinnin, sillä tuo kompassi oli toinen tatuointini. Otin ankkuri-tatuointini ja kompassi-tatuointini vain kahden päivän välillä. Näin ensin hienon työn tästä kompassista, jonka halusin ihooni. Tämän jälkeen huono haalistunut vanha rusetti alkoi suoraan sanottuna vituttamaan.


Kompassi on yksi minulle tärkeimmistä tatuoinneista, se kuvastaa perhettäni jota elää ympäri Eurooppaa. Osa Norjassa, toiset Ruotsissa, jotkin jopa Espanjassa ja lähimmät täällä minun koti-Suomessani. En luopuisi näistä kahdesta tatuoinnista, niillä on minulle suurin merkitys kaikista ottamistani tatuoinneista.

Nyt olen puhunut suuni puhtaaksi, jätäthän minulle paljon kysymyksiä, mikäli aihe kiinostaa sinua. Voin luoda vaikka kyssäri-postausta tatuointiin liittyen, mikäli kiinostuneita on enemmän. Kirjoitan osan kaksi ensiviikolla!

13 kommenttia:

 1. Siis itselläni on ainakin todella kova tatuointi kuume, jospa saisin joskus säästettyä sen verraan rahaa, että sellaisen voisin hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, hinta kyllä vaihtelee. Rusetti-tatuointi joka niin kamala onkin, kustansi minulle 50 euroa. Sitten kun se tehtiin uudestaan, oli kummallekin näistä pienistä tatuoinneista hintaa 200e eli loppujen lopulta kaikkien kuvissa esiintyneiden tatuointikertojen hintaluokka 450 euroa. Toisaalta paremmasta kannattaa maksaa myös, itse en valitsisi kuitenkaan kaikista suosituinta massa-tatuointi-liikettä, sillä työ on heille siinä samaa rutiinia kuin entisessä elämässä minulle kaupan kassalla työskentely. Eli mitä kiinostavampi työ, sitä enemmän tatuoija siihen panostaa. Jos hakee tatuoinnin artistilta, joka ei ole aina täyteen bookattu, mutta on kuitenkin liikkeessä töissä aktiivisesti saa myös enemmän luovia ideoita -omat kokemukset :)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus. Tykkään luekselle tatuointi aiheisia postauksia, kun itsekin oon miettinyt josko joskus menisi ja ottaisi jonkun pienen sievän tatuoinnin nilkkaan tai johonkin muualle. :) Sehän on vaan niin ihmisestä kiinni, että sattuuko se tatuoinnin ottaminen vai ei. Koska sitä kipua, ainakin itse siinä jännitän :S

  http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni kävi niin, että jännitys oli niin suuri, ettei juuri yksikään kerta ole sattunut.. palaan kuitenkin aiheeseen seuraavassa tatuointi-postauksessani!

   Poista
 3. Toi kompassi tatuointi on tosi upee! Se on jotenkin hirveän kiehtova :-) Itse olen kyllä sellainen nössö että en taida koskaan uskaltaa mennä ottamaan tatuointia :-D

  VastaaPoista
 4. Tällaisia postauksia on tosi kiva lueskella!

  VastaaPoista
 5. Amazing tattoos! *-*
  Great blog! I'm following you! Follow back? ***
  http://omundodajesse.blogspot.pt

  VastaaPoista
 6. Hei tosi kiva postaus ja ihania taskoja! Mä meen perjantaina ottaan mun neljännen leiman <3

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniita! Ihastuin tuohon ankkurirusettiin, toi ankkuri sopi siihen niin täydellisesti :) PS. Liityin lukijaksi!

  turkoosivadelma.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Oijoi, miten kiva tyyli noissa leimoissa! :) Tykkään tuollaisesta oldschool-henkisestä tatuointityylistä, vaikka omaan kroppaan olen ajatellut tatuoida vain graafisia, mustavalkoisia kuvia. Yksi tatska löytyy entuudestaan ja ensi vuonna olisi takoitus mennä ottamaan toista kolmen vuoden tauon jälkeen. On muuten kuumottavaa :D

  http://tassaetnyt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo kyllä tää vanhakoulu on mun mieleen ja tatuoinnit säilyvät parhaan näköisenä ikääntyessä. En halua ottaa muotokuvia tai realistisia tai pieniä piperryksiä kun ne näyttävät joskus vain mustalta löntiltä.

   Poista
 9. Kääk, tatuointikuume senkuin kasvaa :-D Kivannäköisiä kuvia sinulla :3

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!