19. marraskuuta 2016

HYVIÄ TV SARJOJA


1. Black Sails, todella hauska sarja, mutta melko brutaali myös tietenkin. Olen mieltynyt katsomaan näitä menneisyydestä tehtyjä seikkailuja, joissa on tietynlaista viehätystä. Tämä sarja on ollut melko mukaansa vetävä ja meidän taloudessa sellainen sarja, jota on voinut katsella yhdessä. Tietyt hahmot raivostuttavat ja sarjassa on pimeää ironiaa.. 


2. Club De Cuervos. Sarjassa tapahtuu vaikka ja mitä, tuhlaripoika perii miljoonat ja jalkapalloseuran isältänsä. Semmosta hauskaa tausta-katsottavaa, sillä juonesta ei voi olla tippumatta jaksojen välillä. Eli siivouspäivinä on tullut katsottua, vaikuttaa hauskalta ja osaa myös samaistua raivostuttaviin hahmoihin ja epäreiluihin tilanteisiin.


3. Gran Hotel. Tullut myös YLE:ltä telkkarista. Jos tykkää Poirot-kaltaisista jännäreistä ja murharatkaisuista, voi tämä olla mieluinen ohjelma. Jotkin jaksot menivät melko tylsiksi eikä jaksanut keskittyä, mutta loppua kohti sarjasta tuli erittäin jännittävä ja sai myös sen imelän onnellisen lopun.


4. Marco Polo. Netflixin kallein oma sarja, mutta kyllä sen tietyllä tapaa myös näkee puitteista. Marco Polo perustuu osittain oikeaan kirjaan ja todellisen Marco Polon seikkailuihin. Hauskasti kuitenkin, Kiinassa tapahtuneita tapahtumia ei ole ollenkaan kuvattu sielä vaan toisaalla. Sarja on jännittävä ja siinä on myös vähän erilaista historiaa, joka ei ole kulttuurillisesti niin tuttu myöskään Suomessa. Kun katsoin tätä sarjaa, tuli ongelmaksi Wikipedia ja KVG, sillä todellinen historia alkoi kiinostamaan minua.

10 kommenttia:

 1. Tää onkin tosi kiva postausidea! :-) Täytyy ottaa itsekkin harkintaan.

  http://hennaino.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Itekin tykkään kauheesti kaikista vanhaan aikaan sijoittuvista seikkailusarjoista! Voisin siis käydä kurkkimassa tota Black Sailsia nyt, kun toi Netflix tossa vielä hetken pyörii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! Mä en oo koskaan katsonut sitä mitä kaikki kattoo, eli Game of Thronesia. Mutta vielä aikanaan, muita hyviä vastaavia sarjoja oli myös mielestäni Reign.

   Poista
 3. En ookkaan koskaan törmännyt näihin sarjoihin Netflixissä :-D Täytyy ehkä käydä tutustumassa vähän paremmin!

  http://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Hei kivaa, uusia sarjoja seurattavaksi! Kiva blogi muutenkin. Liityin lukijaksi :-)

  http://osakaksi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Tämä olikin hyvä postaus! Mun oli pakko kirjoittaa noi kaks ekaa itselle ylös, että voin alkaa katsoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että löytyi jotain kiinostavaa ja hyödyllistä! :)

   Poista
 6. Yhdyn myös tähän ylitykseen, että tosi hyvä ja hyödyllinen postaus :-) Tapitinkin juuri yhden lempparisarjoistani loppuun Netflixissä, ja nyt haussa olisi uusi seurattava. Ehkäpä tsekkailen yhden jos toisenkin näistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasri löydät mieluista katseltavaa, olen TV:n suur-kuluttaja, joten näitä varmasti on tiedossa lisää jaksoittain :)

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!