23. marraskuuta 2016

MEIKINPOISTOAINEET VERTAILUSSA


Olen ostanut viimeaikaisesti kaappiini vähän eri meikinpoistoaineita. Ajattelin kirjoittaa lyhykäisesti oman mielipiteeni seuraavista kolmesta vaihtoehdosta, jotka esittelen järjestyksessä huonoimmasta parhaimpaan. Burjettina alle 10 euron maksavat meikinpoistoaineet.


Huonoin: Lumenen hellävarainen öljytön meikinpoistoaine. Ei lähde muuten ripsivärit tai kajaalit tai eye-linerit pois. Ei tehoa edes merkin omiin meikkeihin. Poistaa kyllä meikkivoidetta ja huulipunaa, mutta siinäkin vähän kehno. Hinta n. 6-8e riippuen myymälästä.Keskiverto: Lidlin Cien-merkki. Poisti paremmin silmämeikkiä ja huulipunaa, kuin Lumene. Tuote haisee melko äkäiselle ja pumppupullo on huono. Tuntuu, että poistoainetta roiskui enemmän ohi kuin vanulappuun. Voisin ostaa tuotteen esimerkiksi mökille odottamaan käyttäjiä, hinta noin 3,5€.


Parhain: Garnielin meikinpoistoaine. Sisältää myös öljyä, tällä meikinpoistoaineella lähtee naamasta ihan kaikki. En tiedä, kuinka hyvä tuote sitten on iholle. Olen tyytyväinen, että tämän avulla saan pois huulipunat, kaikki erilaiset mustat nestemeikit ja helpottaa paljon myös luomiin jämähtäneen ripsiliiman suhteen. Hinta noin 4,50€

Millaisia meikinpoistoaineita te käytätte ja mitä voisitte suositella?

8 kommenttia:

 1. Mä käytän L'Orealin Eye & Lip Express Make Up Remover - meikinpoistoainetta ja oon ollut siihen tosi tyytyväinen. Se poistaa vedenkestävätkin meikit tosi hyvin ja sopii myös herkkäsilmäisille. Itse en voi käyttää muita meikinpoistoaineita, sillä ne kirvelevät silmissä ikävästi, eikä suurin osa markettien meikinpoistoaineista mielestäni edes poista meikkejä iholta kunnolla. Esim. Lumenen meikinpoistoaineesta mullakin on huonoja kokemuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rehellisesti ihmettelen, onko Lumene testannut, että meikinpoistoaine tehoaisi omiin tuotteisiin. Käytän Lumenen ripsiväriä, mutta poistoaine ei sitä poista koskaan. Voisin kokeilla tämän Garnierin tuotteen jälkeen mainitsemaasi tuotetta, sillä etsin edullisia mutta hyviä tuotteita käyttööni :)

   Poista
 2. Mä en ookaan kuin tota ensimmäistä lumenen tuotetta testannut. On ollu myös pirkan vastaava käytössä, ja se oli kyllä mielestäni ihan surkee. Lumene on toiminut mulla ihan ok hyvin, vähän pitää hinkkailla että saa ripsarit kunnolla poies :) Tota lidlin tuotetta vois ostaa seuraavaksi. Tosi kiva postaus, lisää tälläisiä vertailu/testissä postauksia! :D Näitä on kiva lueskella.

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi lidlin oli yllättävän hyvä kyllä! Kiitos paljon, ajattelin että vastaavasta postauksesta on oikeasti hyötyä myös lukijoilleni!

   Poista
 3. Mielenkiintoinen postaus. Voisin ostaa tuollaisen Garnierin meikinpoistoaineen, koska nykyinen on lopussa. Tällaisia tuotteiden vertailuja olisi kiva lukea enemmänkin.

  VastaaPoista
 4. Toi Lumenen versio tuli yhestä Livboxista ja onneks laitoin sen siis kiertoon. Mulla on tällä hetkellä käytössä MakeUp Eraser ja se on toiminu mulla hyvin. Tosin maksaa sen about 20e, mutta sitten ei tarvii kyllä hetkeen ostella mömmöjäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin sain sen kierrossa kun oma loppui, mutta oli niin huono että tuli ostettua lidlin kokeeksi.. sitä sometettiin niin paljon siihen aikaan kuinka hyvin clien on pärjännyt arvosteluissa.

   Käytän myös tiettyjä kalliita tuotteita ja syy on vaan niin iisi, että 30 euron kulmakynä kestaa 2 vuotta kun se 8 euron voi kestää 4 kuukautta.. jotenkin mulla aina hinnasta riippumatta on vaa meikinpoistoaineen kulutus todella suurta niin olen päätynyt kaikista halvimpiin sen takia.. :)

   Poista
 5. Mäkin tykkään tosta Garnierin meikinpoistoaineesta! :) Cienin meikinpoistoaineen pumppupullo on kyllä tosi surkee :/

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!