31. joulukuuta 2016

BYE BYE 2016


Tässä ensimmäisessä kollaasissa itsuli viime kevättalvelta, kuva koirasta jonka kanssa käytiin aina välillä viettämässä aikaa. Kävimme Kustom Kulture Showssa keväällä, myös MP16-messuilla. Sain ruusuja naistenpäivänä myös ihanalta poikaystävältäni. Keväällä kävin vielä AMK:ta mutta päädyin lopettamaan lukukauden lopuksi, sillä valitsemani linja ei ollut oikea minulle.


Viimeinen nautinto vanhasta kodista, ennenkuin yhteenmuutto tapahtui kesäkuussa. Viimeiset selfiet vanhassa kodissa! Kesän ekat makkarat tuli rillattua, aurinkoa otettua ja chillattua koulun päättymisen jälkeen. Sain myös mieheni työmatkalta ihanat tuliaiset! Se kyllä osaa hankkia vaikka mitä ihanaa. nyt sain täydellisen korusetin.


Lisää grilliruokaa! Mikä vois olla parempaa.. kuin ribsit! Käytiin myös mökillä ja veneilemässä, otin paljon selfieitä uudessa ihanassa makuuhuoneessa minkä sain itse sisustaa vielä loistokkaammaksi kuin se aiemmin oli. Irtojäätelöitä nautittiin aina kun vain eteen osui sopiva koju! Kesällä tuli käytyä vähän töissä ja eräässä myymälässä kävin melko paljon, mutta syksyllä se meni kiinni ja tuli tietenkin vähän haikea olo.


Nämä meni nyt vähän väärin päin, mutta ei se haittaa. Remonttia on ympäri vuoden ollut miesystäväni asunnossa ja muuta tuunausta. Nyt kun se on yhteinen koti, on kaikki koitettu viilata kuntoon sillä on enemmän aikaa yhdessä kun ei tarvitse osoitteiden välillä mennä. Kuva jossa olen koiran kanssa on otettu Nurmijärvellä eräältä koskelta. Samana päivänä istuin ampiaisen päälle! En meinannut enää päästä rappusia ylös kun se puri niin kovaa takareiteen ettei jalkaa pystynyt juuri nostamaan. Syksy oli mieluista aikaa, sillä saa pukea tietyn tyylin päälleen! 


Loppuvuoden aikana rakastuin mattahuulipuniin ja muuhun huuli-muotiin mitä on käynnissä. Ostin siakna Super Dry vaatteita alennusmyynneistä ja teemapäiviltä! Värjäsin myös hiukset aivan toisenlaisiksi mustan-ruskeiksi. Sain myös miesystävältäni punaiset nahkakengät joululahjaksi ja tuliaisiksi Victorias Secret alusvaatteita viimeisimmältä työmatkalta.

Instagram @ pinkkininja
Snapchat @ pinkkininja

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! :) Hyvää uuttavuotta <3!

  VastaaPoista
 2. Mattahuulipunat on super hyviä!<3 Ihanat kuvat :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia <3 Täytyypä mennä seuraan sua snäpissä!

  http://millatt.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!