29. joulukuuta 2016

ELOKUVISSA FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM


En ole pitkään aikaan käynyt elokuvissa, eilen kävin elokuvissa! Viime kertaa en edes muista, mutta nyt tuli käytyä. Olen aikanani lukenut montakin J.K. Rowlingin kirjailemaa fantasia-tarinaa ja nähnyt myös kaikki Harry Potter-elokuvat. Rakastan sitä ideologiaa ja mielikuvitusta, mitä tällä kirjailijalla on. Miten voi ajatus juosta niin loistavasti ja monipuolisesti, kuinka hän keksii sen kaiken. Uskomatonta!

Nimensä mukaan, elokuva käsitteli olioita, eläimiä, petoja ja lemmikkejä. Elokuvassa esiintyvä nokkaeläin on symppis ja siihen pystyin hyvin samaistumaan. Se oli yksi mieliasia tässä elokuvassa ja syy miksi haluaisin tietyt kohtaukset nähdä heti elokuvan jälkeen uudestaan ja uudestaan! Jossain vaiheessa tätä elokuvaa kuitenkin tuli mietittyä, kauankohan se vielä kestää? Sen verran pitkästyttävä kuitenkin, sillä elokuvassa ei ollut ollenkaan niitä tuttuja hahmoja tai miljöötä, mitä aiemmin nähdyissä Harry Potter elokuvissa on ollut.

Tykkään paljon mystiikasta ja mystisistä asioista. Niinkuin olenkin kertonut, olen tykännyt paljon esimerkiksi Vampire Diaries sarjasta. Tietyllä tapaa noituus ja yliluonnolliset asiat ovat minua aina kiinnostaneet ja saanut minut kiinostumaan aina vain enemmän ja enemmän syventymään asiaan.. välillä löydän itseni googlettamasta Draculan tarinaa keskellä yötä.

Keväällä leffoihin on tulossa ainakin Fast and Furious 8 elokuva, joka on pakko nähä! Mitäköhän muita kiinostavia ensi-iltoja on tulossa, täytyy tarkistaa, sillä sain ainakin leffalippuja läjäpäin joululahjaksi! Kun viime kerrasta leffateatterissa oli jo vierähtänyt ehkä vuosi aikaa, tuntui puutuvan todella nopeasti tuoliin ja että 3D lasit olisivat ollut elämääkin painavemmat. 

4 kommenttia:

 1. Se nokkaeläin oli ihana! ♥ Ois ehottomasti saanu olla enemmänkin esillä. Me käytiin kattomassa tää kans vähän aika sitten ja olihan tää nyt ihan hauska, ei mikään huippu kuitenkaan. Eniten mua ärsytti se ei-taik-käännös, en ees kehtaa sanoa paljonko se ärsyttää!! Pääosan näyttelijä ei myöskään ollu kummonen ja oli selkeesti valittu ainoastaan ulkonäkönsä perusteella leffan pääosaan vaikka usein ulkonäkö on tietty _yksi_ kriteereistä.

  Seuraavana meillä on vuorossa Rogue One ja sen suhteen odotukset on kovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se nokkis piti kyllä sen elokuvan rakenteen alun aivan elossa ja mielenkiintosena. No-mag oli kyllä typerin sana mikä elokuvassa oli kokoajan. Rehellisesti en pitänyt pää-hahmo parista mikä oli valittu, tykkäsin siitä siskosta ja siitä jästistä mitkä leffassa on!

   Pitää myös tsekata sun ehdotus :)

   Poista
  2. Joo se sisko ja jästi oli ihana pari! Mä toivon, että he päätyi oikeasti yhteen kuitenkin niin kuin vähän annettiin ymmärtää :)

   Poista
 2. Hitsi mäki haluun nähä tuo leffa! Vaikuttaa ainaki hyvältä traileri perusteella :)

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!