6. tammikuuta 2017

JOULULAHJAT


Erilaisilla kuvilla täytetty päivitys tiivistetysti Joulusta. Ylemmässä kuvassa ihka ensimmäinen joulukuusi omassa kodissani. Ostin tämän kuusen edullisesti Kodin Terrasta 30 eurolla, mikä oli markkinoiden paras hinta pienelle valkoiselle kuuselle. Ostin siihen 200 kpl ledivalosarjan joka oli Hong Kongissa tarjouksessa noin 18e hintaan. Eli sekin oli kyllä parhaaseen tarjoukseen suhteessa valojen määrään. Kuusi toi paljon valoa iltoihin ja nostatti omaa talvi-fiilistä kun ennen Joulua Uusimaalla oli erittäin pimeää ja synkkää.


Sain mummoltani järkevän lahjakortin K-Kauppaan, jonka arvo oli 50 €. Käytin tämän lahjakortin itselleni omiin lahjoihin, ja muutamaan elintarviikkeeseen. Kävin Jumbossa heti parhaaseen ruuhka-aikaan maanantaina, klo 16:00 jolloin itseasiassa ei enää juuri ollut ruuhkaa. Löysin yhden viimeisistä jäljellä olevista vuoden 2016 talvimukeista sarjaa Muumi. Päätin myös ostaa kaksi mukia lisää kokoelmiimme ja löysin kaksi muuta, jotka sopivat hyvin värimaailmaan. Kotona minulla oli vielä muumimuki Rakkaus ja kaksi valkoista Iittalan kahvikuppia. Nämä nyt kelpaavat hyvin vieraiden kahvipöytään jatkossa. En lähtisi myöskään keräilemään muumimukeja, sillä kaapissani ei ole tilaa kuutta kuppia useammalle.


Sovimme miesystäväni kanssa niin, että hankimme toisillemme sellaiset lahjat, mistä molemmat pitää. Päätimme hankkia lahjamme niin, että yhteisellä ostosreissulla toinen osti toiselle jotain. Minä ostinkin hänelle jo paljon rakastamista ja puhumistani vaatteista, Super Dry:n miestenhupparin. Itse sain häneltä yhtenä lahjana nämä punaiset aitoa nahkaa olevat kengät. En millään saanut niiden todellista väriä kuvaan, mutta ne ovat viininpunaiset ja melko retrot. Ne sopivat todella hyvin mustien farkkujen kanssa ja ovat ihan mun mielikengät!Toisena lahjana mieheltäni sain Super Dryn poistomyynteihin Lauttasaareen käyttörahaa satasen verran häneltä. Menimme ystäväni kanssa, mutta jostain syystä hän oli myöhässä ja pääsimme paikalle vasta tunnin avaamisen jälkeen. Kokeilin vaikka mitä ihania takkeja, mutta vain XS-kokoja oli enää jäljellä. Olisi saanut 250 euron takin satasella. Jäi harmittamaan kyllä pirusti, mutta löysin kolme S-kokoista ihanaa paitaa, jotka minulle mahtuivat. Nää on kyllä tosi laadukasta materiaalia ja tosi ihanat ja on tullut käytettyä näitä jo ihan sikana töissä ja vapaa-ajallakin. Tuo musta paita missä on pinkki teksti ja maisemaa on mun lemppari, se on normaali musta T-paita vain vähän näyttävemmällä printillä edessä. Toinen lahjani hänelle oli sitten Quentin Tarantino -elokuvaboksi, josta olemmekin jo kolme elokuvaa katsoneet yhdessä joulun jälkeen.


Me saimme yhdessä paljon kivoja lahjoja, sain lahjakortin jolla voi käydä vaikka lähiteatterissa ja saa herkut ja juomat mukaan. Saimme molemmat Finnkinoon lahjakortteja ja sain vielä myös ravintolalahjakortin. Moni sukulainen antoi myös rahaa, suklaatakin saimme koko taloutena yhteensä jokaista joulukarkkilaatua erilaista. Eli niitä olen nyt myös tässä kuluneella viikolla vienyt töihin kavereille naposteltaviksi -ettemme me kaikkea kahdestaan söisi.


Myös itse tein, valmistaikinasta, ihanan piparkakkutalon meille. Tarjoilin sen Jouluaattona joulukahveilla sukulaisilleni syötäväksi, sillä kahdestaan se ei meihin myöskään olisi muiden piparien jälkeen uponnut. Mieheni moottoripyöräharrastuksen takia piparkakkutalossamme oli myös autotalli ja prätkä pihassa.

Toivotan kaikille oikein mukavaa Loppiaista ja kinkunsulattelun jatkumista!

1 kommentti:

  1. Kivoja lahjoja!! Nuo kengät on tosi kivat :)

    http://millatt.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!