26. tammikuuta 2017

KOSMETIIKKAA JA KARKKIA

Lyhyesti tiivistän tähän taas viimeaikaisia hankintoja ja tekemistä. Viime aikoina olen tehnyt jo melko kivasti töitä, olen saanut vähän lisävuoroja tammikuun ajalle. Helmikuu näyttää vielä hiljaiselta, mutta kaipa siitä selvitään. Huomasin, että alueellemme aukeaa uusi Fitness 24/7 kuntosali ja varmaan tulee liityttyä. Olen pitkään etsinyt mieluista edullista kuntosalia, kun itse en halua käydä ryhmäliikunnassa. Nyt tuntuu, että homma lähtee mukavasti liikkeelle sopivan hintaisena ja omin ehdoin -on myös plussaa, että yrityksen kuntosaleilla on erikseen naisten puoli.


Vielä jostain voi löytää Joulun aikaisia herkkuja alennusmyynneistä, ostin itse pari pakkausta Wiener Nougattia -50% hintaan. Eli vitosella pari pakkausta, vaikka jouluna saatiin sikana suklaata on jo suurin osa onnistuttu tottakai tuhoamaan.


Kävin eräänä päivänä Jumbossa ostoksilla ja normaalin shampoon ja hoitoaineen lisäksi tuli ostettua muutakin. Ostin Isa Dora merkin peitekynän "Perfect Coverstick" värissä 01 Light. Tämä oli vaalein väri saatavilla, mutta se silti tuntuu omalle iholle melko tummalta/oranssilta. Tämä kuitenkin jää hyvin meikkivoiteen alle piiloon. Ostin myös We Care Iconin huulipunan, jotka on mun suosikkeja. Kaikki sävyt on neutraaleja ja mun huulilla on nämä värit pitkään pysyviä normaalipunaksi, Lisäksi tällä huulipunalla on moisture-ominaisuus. 

Ostin myös Prismasta poistomyynnissä olleen Katy Perryn tuoksun. Noi on oikeasti tosi hyviä, ostin tämän värin pakkauksen jo kolmatta kertaa ja viime keväänä ostin jonkin hetkellisen kausituoksun. Näiden tuoksujen lisäksi tykkään myös DKNY:n vihreästä omenasta ja Gucci Bamboon tuoksusta. 


Toissapäivänä leivoin myös pullaa! Leivoin pullaa ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun olen vanhemmiltani muuttanut vuonna 2014 poist eli on hetki selvitty ilman herkuttelua. Tehtiin tästä sitten oikeen kunnon laskiaispullat kotona ja korvapuustiakin saatiin, vaikka tein vain puolikkaalla hiivalla taikinan. Suurin osa pullista on nyt pussitettuna keittiön pöydällä, luultavasti ei niitä kahdestaan tule herkuteltua.


Tilasin myös sieltä Dermosililta näitä tuotteita. Paras kaikista: meikkivoide värissä fair. Tämän lisäksi tilasin ripsivärin, joka olisi vedenkestävää mallia. Se on käytölleni hyvä, sillä välillä Helsingissä tuulee oikein kovaa niin ei leviäisi pitkin poskia. Tilasin myös helmeilevän poskipunan, mutta tuossa se nyt ei pääse oikein omaan väriinsä. Tilaajalahjaksi valitsin itselleni ilmaiseksi mustan luomivärin.


Viimeisin kasvovesipullo alkaa loppua, sen kestoikä on ollut melkeinpä pari vuotta. Se on Dermosilin entinen sininen kasvovesi, nykyään se on punaista. Päätin tilata tämän E-Vitamiini kasvoveden tällä kertaa kokeiluun. Tilasin myös erilaisia ihorasvoja, sillä en oikeastaan saanut niitä lahjaksi jouluna. Pitäisi yrittää huolehtia paremmin oman ihon kunnosta.

Ostin viimeksi myös kasvonaamion, joka revitään irti sen kuivuttua. Se oli samaa tuoteryhmää, kuin ostamani puhdistava kasvonaamio. Kasvonaamion luvataan tasaavan kasvojen rasvaisuutta ja parantavan ihoa. Jotkin olivat verkkosivuilla kommentoineet tuotetta helposti tahraavaksi ja jollain se oli aiheuttanut suunnatonta punoitusta. Itselläni ei ollut ongelmia nukkumisen tai tahraamisen kanssa eikä tuote aiheuttanut kipua. Aamulla tuntui, että iho oli parempi kuin normaalisti nukuttuna yönä.

4 kommenttia:

 1. Toi katy perry hajuvesi on ihanan tuoksunen! Pitäis iteki joku päivä leipoa hyvää perinteistä pullaa, se nyt aina maittaa kaikille ja loput voi heittää vaikka pakkaseen ja tarpeen mukaan ottaa tarjolle :) Pitääki mennä tutustuun dermosilin meikkeihin ja nettisivuihin! Mukava postaus.

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mua kiinnostais myös tilailla tuolta Dermosililta :) Täytyy ehkä uskaltautua laittaan tilaus<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Hei jos siel sun Fitness 24/7 salilla on niit edullisia jäsenyyksiä jaossa ensimmäisille niin mee ajoissa paikalle. Mulla kävi viimeks tuuri ja olin vika, joka sai sen 10e / kk jäsenyyden sillon ja aikaa mulla tais mennä jonotukseen about 4h... Olin kyllä paikalla varmaan vartin ennen ku ovet aukes mut moni muu oli jo ehtiny ensin.

  Mun piti hei haastaa sutkin tähän: http://funfitfash.blogspot.fi/2017/01/aikuisten-kaverikirja.html joten tee jos inspaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, sika hyvä tietää että ne ei tosiaan kaikille tarjoa tota 10e/kk. Nyt just pamahti se tarjous fbssä esiin ja tuntu liian hyvältä ollakseen totta. En sitten tiiä kuinka aikasin sinne oikeasti menee ihmiset jonottamaan sisään.

   Voisin kyllä yrittää tuota kyselyä tehdä :)

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!