7. helmikuuta 2017

ALPAKKATILALLA


Kävimme sunnuntaina ihailemassa Klaukkalassa alpakoita. Jollain tasolla parempi puoliskoni on kiinostunut näistä pörröisistä kavereista. Oli varmasti siis kiva hänen ja minun hetki tuijotella näitä, tapahtumassa suurin osa oli lasten kanssa liikenteessä. Kyllä sen vilskeen ja vilinän keskelle yksi nuori pariskuntakin mahtuu.

Itsestäni oli kyllä kiva nähdä hevosia ja juuri näitä alpakoita, vaikkeivat ne itselleni olleet uusi juttu. Alkoi vaan taas vähän kaipaamaan niitä nuoruusajan hevosaikoja ja ratsastusta. Jos keväällä uskaltautuisi menemään vaikka irtotunnille kokeilemaan ratsastusta, sillä epäilen että saisin miestäni mukaan kokeilemaan millaista selässä istuminen tuntuu.

Onko Uusimaalla mitään muita kiinostavia hauskoja tapahtumia? Kävimme tietenkin myös Moottoripyörä 2017 -messuilla lauantaina katsomassa mitä kaikkea kivaa sieltä löytyy.. Vähän on kirjoittaminen jäänyt herkälle, työpäivät ovat pitkiä ja oma vapaa-aika on välillä sitten aktiivisempaa. Nyt ei ole ollut aikaa tai halua istua tietooneen ääressä tai oikein ehkä inspiraatiota tähän. Teen vielä tällä viikolla vähän itseäni esittelevää haastetta!

4 kommenttia:

 1. Aws niin söpöjä! :D Mäkin oon alkanut kaipaamaan mun nuoruusajan harrastusta, justkin sitä ratsastusta. Oonkin tässä alkanut miettimään että vois joku päivä uskaltautua hevosen selkään, vaikka just vaan talutustunnille (:

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Toiseksi ylimmäisessä kuvassa näkyvä Mr. Alpakka tarvitsee oikomishoitoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kaikilla oli yhtä vinot hymyt!

   Poista
 3. Eikä miten hauskan näkösiä kavereita! :D

  VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!