9. helmikuuta 2017

MP 2017


Kaikissa tämmösissäkin tapahtumissa tulee käytyä. Itselle se oli melko lailla taas yksi maanantai lisää viikossa, vaikka ihan lauantaina käytiin messuilla. Ehdin itse viettää kaksi tuntia messuilla kunnes päätin lähteä, sillä väenpaljous alkoi toden teolla ahdistaa. Miehelle kyllä löytyy varmasti kiinostavia asioita ja seuraa koko loppupäiväksi messuilta.

Itsestäni kivoimpia pisteitä oli Petrol Circuksen puolella oleva työmies-piste missä pääsi näkemään maalaamista, pinstripeä ja rungon rakentamista livenä. Tietenkin myös Petrol Circuksen puolen customit olivat se, mitä me olimme saapuneet paikanpäälle katsomaan. Myös vesijetit kiinosti, mutta paria mökkipäivää varten ei ihan uutta tulisi hankittua.

Kotimatkalle lähdin yksin autolla ja ajoin siviilipoliisi-pakettiauton piilokameraan kalliit selfiet. Ajoin luultavasti 80 alueella kympin ylinopeutta, mutta todellinen nopeus GPS:ään oli vain 85km/h. Eli tarkkuusvähennyksen jälkeen voi vielä toivottavasti selvitä vain huomautuksella.. Kirjettä odotellessa, toivottavasti ei tule maksettavaksi sitä rikesakkoa! Elämässäni en ole muuten koskaan saanut sakkoja ja nuoruuden hölmöilystä olen skootterilla saanut vain sanallista toruntaa poliisi-sediltä.

3 kommenttia:

 1. Tuonne ois kyllä siistiä päästä paikan päälle! :')

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mä kävin viereisessä hallissa lauantaina, kun kävin tsekkaamassa Assemblyn meiningit :) Toivottavasti ei tuu sakkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus pelasin todella paljon World of Warcraftia ja toivoin aina että tulisi käytyä assemblyissä mutta sisäinen nörttini ei koskaan herännyt tarpeeksi.. :')

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!