16. helmikuuta 2017

YSTÄVÄNPÄIVÄ Ystävänpäivä on Suomessa kulttuuriltaan hyvin toisenlainen kuin esimerkiksi jenkeissä. Mieleestäni Fifty Shades f Grey elokuvat on tehnyt hyvää lisää viimevuosina Suomen ystävänpäivälle. Ehkä erotiikasta ja romantiikasta puhuminen on nostanut vähän omassa mielessäni myös tämän päivän merkitystä.

Se on yksi niistä harvoista päivistä vuodessa, kun saan kukkia. Vuosi takaperin sain ruusuja ison kimpun, aika siirappista. Nyt sain tulppaanikimpun mikä mulle sopi just hyvin ja ne on myös kauniin värisiä ja näköisiä. 

Teetin miehelleni yllätykseksi lahjan, mutta en odottanut hänen vievän omaansa työpaikalle. Omani varmaan vien toimistolle vaikka nyt tulee harvemmin käytyä siellä. Kesällä sitten viimeestään taitaa olla työvuoroja enemmänkin, kun suurin osa lomailee. Kukapa nyt tota mukia kehtaisi viedä sitten töissä, kun siinä on oma naamakin. Hän kyllä yllättyi ja oli mielissään, mukin teetin ifolorilla. Toivottavasti käyttöä löytyy kotona.

Kävimme myös syömässä HOK-Elannon uudessa ravintolamaailmassa Jumbossa. Kokeilimme Spaghetteriaa, joka oli kyllä todella ihastuttava paikka. Tosin en menisi syömään tähän paikkaan uudestaan. Ruoka oli hyvää, maittavaa ja pasta-annos oli sopivan kokoinen omaan mieleen. Vaikka osa jäi syömättä, mutta annoskoko ei ollut niin suuri kuin Hangon Makaronitehtaan lautasella.

Pitkä miinus tämän ravintolan kohdalla tuli siitä, ettei ole pöytiintarjoilua. Kassoja oli vain yksi, siinä oli nuori ja päämäärätön myyjä joka ei osannut suositella edessäolevalle ryhmälle annoksia. Heillä meni noin 20min siinä seisten päättää mitä syötte, eikä myyjä voinut keskeyttää kuittia ottaakseen meidän tilausta kun ryhmä sitäkin kysyi. Jono oli todella kova ja ravintola oli epäsiisti, pöydät olivat täynnä astioita, lattialla oli myös Hesburgerin puolen ranskalaisia ja muuta roskaa. Ravintola olisi tarvinnut oman blokkaajan tai koko ravintolamaailman osasto. Eräs Hesburgerin työntekijä yritti nopeasti kerätä heidän logoilla merkityt roskat pöydistä. 

Ystävänpäivä meni mukavasti ja siitä jäi hyvä fiilis. Normaalisti arkipäivinä ei tule poistuttua kotoa enää töiden päätyttyä, joten oli mukavaa välillä tehdä jotain ihan arkenakin.

3 kommenttia:

  1. Oi miten ihania tulppaaneja! :') Täälläkin päin ystävänpäivä meni kivoissa merkeissä<3

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia!
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!