26. maaliskuuta 2017

PÄIVITYS

Viikonloppu alkaa olla jo ohitse, kevät tekee tuloaan ja kellot on käännetty kesä-aikaan! Meidän viikonloppuna tehtiin vierailuita vanhempien luona ja yksi jarruremontti! Kevään lenkkeilyt olen jo päässyt tällä viikolla aloittamaan. Latasin Pokemon Gon takaisin puhelimeen, mikä luo myös aktiviteetteja kävelylenkeille ja saa myös minut 23 vuotaan nuoren naisen innostumaan edelleen tällaisesta pelistä!

Rehellisesti yksin lenkkeily on välillä tylsää, enkä ole juoksija, vaan tykkään kävellä. Helppo kuunnella musiikkia kuulokkeilla ja samalla pelata Pokemonia. Omalla asuinalueellani stoppeja ja gymejä on niin paljon, että rehelliesti saa helposti tehtyä kävelylenkin joka on 3-10 km pitkä oman halun mukaan.


Käytiin syömässä Järvenpäässä Cantina Zapatassa, jossa on oikein monipuolinen ruokalista ja suurin osa tilatuista ruuista on positiivisesti yllättänyt! Jotkin ruuat ovat todella raskaita ja rasvaisia, joten kannattaa varoen tilata listalta. Tilasin lankkupihvin listalta, se oli oikein hyvä! Valitettavasti pihvi jonka tilasin ei ollut medium vaan läpikypsä, mutta olen perus normaali naukuja, joten en sitä paikanpäällä voinut sanoa tarjoilijalle tietenkään. Muutenkin oltiin vanhemman synttäreillä, niin ei siinä jaksaisi kaikkien yhteistä fiilistä pilata vaatimalla uutta pihviäkään. Oli kuitenkin ihan hyvää, itse tykkään melkein medium - paistetusta pihvistä eniten.


Sitten oli tätä parisuhde-aikaa. Meillä tehdään paljon yhdessä tällaisia asennushommia eikä tämä ollut poikkeus aiempiinkaan moottorihetkiin. Vaihdettiin etupalat ja levyt sekä öljyt ja suodatin. Aika nopeata se jo on yhdessä, kun viidettä kertaa laitetaan jarruja johonkin ajoneuvoon. Muutenkin oli hyvä fiilis päivän päätteeksi kun vaihdoin tähän Passattiin öljynsuodattimen joka on melko alhaalla moottorin oikealla puolella. Mulla oli tarpeeksi pienet kädet niin pääsin sen vaihtamaan ettei tarvitse kaikkia letkuja purkaa edestä.

Illalla oli ihan kiva käpertyä kattoo sitten Netflixiä, miten teidän alkava kevät on sujunut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!