28. maaliskuuta 2017

NETFLIX

Ihan kevyseti nyt voisi katsoa, millaset TV-ohjelmat on tällä hetkellä minua eniten kiinostanut. TV:n katselu on minulle rentoutumista töiden jälkeen ja ajantusten poissaamista ikävistä asioista. Tällä hetkellä käytän edelleen eniten Netflixin tarjontaa, vaikka se rehellisesti on todella suppeaa eikä sisältö juuri vaihdu Suomen markkinoilla.


Katsoimme Iron Fist sarjan 1 seasonin miesystäväni kanssa viikon kuluessa. Sarja on kiinostava sekä koukuttava. Marvel osaa todella tehdä supersankari-elokuvia, joten myös tämä TV-sarja oli todellinen loistohitti meillä sekä kaverit ovat myös kehuneet tätä sarjaa!

Tässä liikutaan mielikuvituksen rajoilla, supersankariteemassa, hyvä pahaa vastaan! Etenkin taistelulajit näkyvät sarjassa, sekä dojon kunnioitus ja yritysmaailma huumekaupan kouruissa.


Netflixiin ilmestyi uusi kausi tätä! Grace and Frankie! Ohjelma ei ole mikään perus komedia, sillä näiden naisten miehet paljastivat 20 vuoden salailun jälkeen olevansa homoja! Ohjelma on todella mukaansatempaava, vaikka ikäero katsojana tähän elämäntilanteeseen on suuri.

Frankien ajatusmaailma ja olemus risoo mua sikana, se on niin daiju etten kestä. Mutta silti sarjaa on ihana katsoa ja myötähäpeän tunteet nousevat usein esiin. Uusi kausi oli mielenkiintoinen ja loppui liian nopeasti.


Tästä on jo jokin aika, kun katsoin sarjan loppuun. Santa Clarita Diet on hauska erilainen versio Zombi-elämästä. Jos joku on katsonut iZombie -sarjaa, niin tässä zombit ovat vähän vastaavassa asetelmassa, toisin kuin Walkind Dead ohjelmassa.

Perhe yrittää auttaa äitiä pysymään normaalissa arjessa sekä ihmisten tavoilla, mutta pian alkaa varpaat tippumaan ja keho mätänemään! Odotan jo jatkoa, jotta näen miten tämä toimii ja paljastuuko uusia zombeja tässä täydellisessä naapurustossa.

2 kommenttia:

  1. Hei superkiva tämä, kaikki ovat sellaisia joita olen hieman silmäillytkin, mutten ole vielä kuitenkaan päätynyt katsomaan. Olen juuri uuden sarjan 'tarpeessa', joten taidampa ehdottomasti tsekata etenkin tuon Grace and Frankien, kuulosti superhauskalta :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus kokonaisuudessaan! Grace and Frankien -sarja kuullostaa kivalta. :)

    Http://mmarmoritaivas.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!