14. huhtikuuta 2017

REALITY TV

Kuka voisi mut pelastaa kun katson Temptation Island Suomea. Oon jo kolmetoista vuotiaana aloittanut BBn ja muiden aiva hömppäohjelmien jatkuvan katsomisen ja syksystä toiseen odottaen BBn paluuta. 

Niinkään laulukisat eivät kiinosta vaan lemppareitani oli Jersey Shore, Essex, Viidakon Tähtöset jne. Oikein mukavia ohjelmia esikuvaksi nuorelle naiselle. Puhuttiin kavereiden kanssa ja matkittiin ohjelmien hahmoja (enemmän Jersey Shoren tai Geordie Shoren).

Nyt katson edelleen ja se on tullut kivaksi tavaksi. Yksi tai kaksi kaveria edelleen katsoo TIS ja saatetaan kesken ohjelman tekstailla ja kommentoida jaksoa kivasti reaaliajassa omalta kotisohvalta. Tällä kaudella alkaa jo karmia rehellisesti itseä kun on kohta kuusi vuotta ikäeroa nuorimpiin osallistujiin ja meininki on mitä on. Jostain syystä koen myös kotimaisen realityn aina todella teennäiseksi. Ne syvälliset keskustelut omien ystävien kanssa eroaa näiden tavasta puhua paljon enkä rehellisesti tiedä oliko vaan haaveissa saada julkisuutta.

Tuntuu että nykyään kaikki on tykkäyksien kommenttien ja seuraajien varassa. Jollain 14 vuotiaalla on instagramissa 16k seuraajaa ja siitä ollaan ylpeitä. En tiedä kuinka avoimesti sillä voi kehua kun seuraajista murto osa on käteenvetäjiä sun muita kauhistuksia..

Palatakseni vielä TIS. Tuntui että siinä ensijaksossa kun parit kertoivat miks ohjelmaan lähtivät ei moni kyllä osaa kertoa mitä tässä lähdetään hakemaan. Kai se on heistä joillekin elämän peliä.

4 kommenttia:

 1. Samoja realityja tullut seurattua! En ktllä tiiä, mikä niissä kiehtoo :-D Mut Jersey Shore oli paras :-D

  http://osakaksi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Äärettömän ärsyttävän koukuttava TIS.. :D

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. TIS Suomi ja Temptation Iceland :D mun oli pakko eilen hommaa taas ruutu+ et näin elämän pelin vikan jakson xD Samalla tuli katottua kaks aiempaa kautta, kun en ollu aiemmin kattonu. Tää uusin oli kyl tylsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ensimmäinen kausi oli paras, sen jälkeen ollut vähän lapsia vaan osallistujina. Eilen katsoin kyllä kans livenä ja koitan odotella että ensiviikolla tulee uusi jakso :D en yhtään ihmetellyt että eräs pari jäi yhyeen..

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!