16. toukokuuta 2017

ÄITIENPÄIVÄ


A post shared by pinkkininja (@pinkkininja) on


Eli äitienpäivä, minulle se oli melko kiireinen ja haikea päivä taas omalla tavalla. Kävimme yhdessä rakkaani kanssa syömässä Järvenpäässä Kulmakonditoriassa. Nautin savulohi-uuniperunan. Oli kyllä oikein sika hyvää ja menen kyllä mieluusti uudestaan kevyelle lounaalle kesän aikana tähän lokaatioon. 
Mistä tämä hiljaiselo nyt taas johtuu? Töissä on ollut aika paljon työvuoroja ja olen taas lukenut tradenomien pääsykokeisiin. Toivottavasti nyt keväällä onni potkii paremmin kuin syksyllä jäin vain varasijoille.. Koe on ensiviikon keskiviikkona, jonka vuoksi viimeinen kuukausi on mennyt nenä kirjassa kiinni aikalailla. Vielä matematiikan osuutta saa melkolailla petrata sillä siitä saan parhaat pisteet kokeen kolmesta eri osuudesta.
 

A post shared by pinkkininja (@pinkkininja) on

Ylemmässä kuvassa voit ihastella veljeni uutta kissanpentua, tämä kolli on tosin jo pian kuuden kuukauden yli ja alkaa olla täysimittaisessa koossa. Räpsin pari kuvaa herran ensimmäiseltä pihapäivältä ja tässä niistä paras! Kisu kyllä kovasti ihmetteli menoa ja tuli yli-innokkaan koirakaverin kanssa hyvin toimeen. Meillä  nähtiin siis äitienpäivänä ihan sisarusten ja omien vanhempieni kesken, sukulaisilla käydään sitten ensiviikonloppuna kerta ehditään.

A post shared by pinkkininja (@pinkkininja) on

Käytiin myös kullan kanssa jätskeillä ennenkuin se lähti työmatkalle lähi-itään. Välillä hermoja raastaa kovasti noi työreissut vastaaviin kohteisiin. Viime aikoina ollaan katsottu yhdessäkin Homeland (Netflixissä Isänmaan Puolesta) TV-sarjaa joka käsittelee paljon terrorismia ja toimii tietenkin tälläkin hetkellä sillä puolella maailmaa kaikista aktiivisimpana.
Olisiko toivepostauksia tai muuta ideaa näin kesän tullen blogin puolelle, kun opiskelu kokeisiinkin alkaa hellittää? 

5 kommenttia:

 1. Oi että, rakastan kalaruokia ja tuo savulohi-uuniperuna näyttää super hyvälle! ♥ Ja ai että tuo kissanpentu on supersöpö! :3

  Lifestyle l Valokuvaus l Rockabilly l Kymenlaakso

  ''Haluan ensinnäkin kiittää teitä kaikkia blogini seuraajia siitä että olette tukeneet minua kaikkien näiden vuosien aikana, antaneet positiivista palautetta ja kehuneet mua kaikissa saavutuksissani. Te olette antaneet mulle hyvän lähtöpohjan hakea mukaan tähän kauan toivomaani kilpailuun - kiitos siis teille suunnattoman paljon! ❤''

  http://misslittlemarie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä pääsykokeisiin lukemiseen. :) Itse tykkään bucket list -postauksista, joten olisi kiva lukea sinun suunnitelmia kesälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, idea on kyllä hyvä mutta tuntuu ettei mulla juuri ole mitään erityisiä suunitelmia
   Ehkä semmonen ylimalkainen kliseelista voisi tietysti olla kiva herättelemään omia intressejä :) kiitos!

   Poista
 3. Aivan ihana kissa! ♥ Mullakin on kesäkuun alussa tradenomi pääsykokeet :D Tsemppiä siis sun pääsykokeisiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä hain vain monimuotoon kun on jo pisteitä AMKssa jonka takia en halua siihen päiväopetukseen :) onnea sinne myös kokeisiin!

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!