21. toukokuuta 2017

KUORINTASUKAT


Tällä kertaa kokeilin jotain uutta, sillä olin saanut kotona valituksia karheista jalanpohjista. Mistä karheat jalanpohjat johtuvat? Monilla sivustoilla tieto perustuu seuraaviin faktoihin: kova työalusta, pitkä-aikainen seisominen ja ylipaino. Minulla varmaan kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa on eniten vaikuttanut sillä en ole ylipainoinen (tai en ainakaan kauaa ollut talven aikana). 
Sain äidiltäni ylimääräiseksi jääneen Dermosilin Exfloating Socks-tuotteen. Hän sanoi, että on toiminut hyvin. Myös eräs kaveri kertoi omista kokemuksista ja päätin ennakkoluulottomasti kokeilla tuotetta. Luin Dermoshopin sivuilta asiakkaiden mielipiteitä, ilmeisesti melko monelle oli tullut yllätyksenä todella raju ihon kuoriutuminen.


Pakkauksessa on kaksi sukkaa ja pienet teipit jotta aine ei pursua ulos. (Itse käytin tämän lisäksi maalarinteippiä.) Putsaa kynsilakat ja jalat ennen sukkien pukemista ja pidä niitä jalassa 90 minuuttia, helppoa! Katsoin itse noin tunnin TV:tä mutta sitten sukat saivat lähteä, sain itse myös näillä sukilla 60 minuutin vaikutuksen jälkeen täysin onnistuneen kuorinnan.
Meni noin 3-4 päivää kuorintasukkien pukemisesta, että varsinainen puhdistautuminen alkoi. Olin viettämässä virkistyspäivää työporukalla. Illallisen jälkeen ajoin tyytyväisenä kotiin ja sitten olin menossa suihkuun. Voin kertoa, että järkytyin aivan helvetisti ottaessani sukat pois! En edes muistanut tapahtumantäyden päivän jälkeen koko kuorintaa ja olin jo ehtinyt menettää uskon sukkien toimintaan sillä vaikutus luvattiin 2-3 päivän aikana sukkien pukemisesta.


Nyt on jalat kokonaan kuoriutuneet. Ne on pehmeät kuin vauvan pylly! Olin uskomattoman epäluuloinen tätä kohtaan enkä uskonut, että se tehoaisi niin kuin luvattiin. Minun onnekseni pettymys kääntyi positiiviseksi yllätykseksi. Välillä kuorin jalat suihkussa ja rasvasin aamulla ja illalla prosessin nopeuttamiseksi. Pitää jatkossa muistaa rasvata jalkoja säänöllisesti jotta vaikutus kestää mahdollisimman pitkään! Ja ehkä hankkia geelipohjalliset sekä työnkengät toimistolle.
Arvosana 9/10
- 90 minuuttia on vähän liian pitkä aika minulle
- kuoriutuminen kesti useamman päivän
+ toimii juuri kuten luvattiin
+ miesystävä ei enää valita
+ kauniit jalat kesäksi rannoille ja reissuun, kehtaa pitää sandaaleita

8 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että toimi. Itse en ole uskaltanut kokeilla vielä, kun vähän aikaa sitten kuuli kauhutarinoita kemiallisesta kuorinnasta. Dermosilin tuotteet ovat toisaalta aina olleet turvalliset ja laadukkaat, että ehkä jonain päivänä vielä. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermosilillä tuotteet on sellasia, että ainoastaan sen takia saatoin harkita ja kokeilla kuorintaa. Dermolla paljon näitä minun ylistämiä allergia- ja astmaliiton hyväksymiä tuotteita joita jokapäiväisessä käytössä :)

   Poista
 2. Tosi mielenkiintoinen tuote! Tommoset kuorintasukat olisi kyllä itsellekin tarpeen. :D Olisi kiva saada etenkin kesäksi nätit jalat!

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan, mutta tietenkin kannattaa aina ensin ottaa tietoa tuotteesta jota päätyy käyttämään ennen kemiallisen kuorinnan suorittamista :)

   Poista
 3. Mä kokeilin näitä alkuvuodesta ensimmäistä kertaa ja tykästyin - tosin itsellä ei ennen nuitakaan kovin karheat ja kovat jalat ollut:) voisin kuvitella ostavani uudet kesän jälkeen kun syksyllä on matka ulkomaille! Nyt on vieläkin pehmoiset jalat!! Mutta huomasin että mun jalat alkoi kuoriutua samalla tapaa tässä kuukausi sitten kuin mitä sillon ku näitä sukkia käytin, ei silleen pahasti vaan ihan pienesti kuivui - ihme sinänsä kun ennen ei ole niin tehnyt. Rasvaan kuitenkin joka ilta ennen nukkumaanmenoa jalat.. En tiedä johtuiko siitä kun käytin näitä sukkia kun tosiaan ei ennen ole jalkapohjien iho kuoriutunut sillä tapaa. Anyway aika hurjat oli ne ekat päivät kun iho alkoi kunnolla irtaantumaan.:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei onneksi tääläkään ollut mitään murenevia kantapäitä, mutta kun on nähnyt niitäkin niin haluan pitää omista huolta parhaalla mahdollisella tavalla :)

   Poista
 4. Tämä kuulostaa mielenkiintoiselta ja olenkin harkinnut hankkivani tällaiset testiin - kesäjalat kaipaisivat nyt hieman kunnostusta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää kyllä "pelastaa kesän" alun ainakin omalta osaltani :)

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!