6. kesäkuuta 2017

KESÄPÄIVÄ ALPAKKATILALLA


Kävimme katsomassa taas alpakoita Ali-Ollin Alpakkatilalla viime sunnuntaina 4.6. Tällä kertaa osana oli myös alpakoiden agilitykisat, joita seurasimme tiiviisti. Valitettavasti en julkaise juuri kisa-alueelta kuvia, ettei kenestäkään tule julkaistua kuvia luvatta blogissani (tunnistettavia ihmiskuvia). Oli aurinkoinen sää ja ekat aurinkoraidat on saatu, mulla paloi koko selkä, sillä oltiin niin paljon ulkona sunnuntaina. Mentiin alpakoiden lisäksi käymään myös Masiina Meeting 2017 tapahtumassa Rajamäellä ja syömässä auringossa vielä näiden jälkeen. Eli ekat rusketusraidat tulee sitten punotuksen laskettua, muistanpa loppukesän taas käyttää aurinkorasvaa!

Nää oli kyllä aivan mahtavia ja ihana seurata kuinka niiden kanssa toimittiin. Oltiin nähty pari Youtube videota missä alpakoita oli vedetty lähinnä perässä esteiden yli, mutta he olivat selkeästi harjoitelleet ja osa alpakoista hyppäsi jopa korkeutta upeasti. Alpakoilla agility meni kivasti, pisteidenlaskun ajan tilan porukka hauskuutti yleisöä hevosten minitalutuskisoilla. Hevoset eivät selkeästi pärjänneet tässä ihan niin hyvin kuin voisi olettaa. Myöskin aivan vastasyntyneitä alpakkavarsoja oli kiva seurata, vaikka ne tuntuivat olevan aika unisia ja pöhässä vierailumme aikana.

Mikäli haluat esimerkiksi käydä lapsen kanssa tilalla, on mahdollista päästä lähellekin alpakoita, syöttämään kaneja ja marsuja ja tutustumaan myös hevosiinkin. Aukioloajat löytyvät varmasti Googlettamalla tarkemmin. Miten teidän kesäkuu on päässyt alkamaan? Ootteko jo syönyt ekat jätskit ja palanut auringossa?

7 kommenttia:

 1. Apua, ihan supersöpöjä :D Pakko päästä itsekin käymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo me käytiin jo toista kertaa ihan agilitykisojen vuoksi, kerran nähtiin jo alpakat niin nyt nähtiin ne tositoimissa :D <3 Olivat ihania.

   Poista
 2. Kuulinkin noista kisoista yhdeltä tutulta, tosi hauskan kuuloinen tapahtuma. Alpakat on muutenkin niin söpöjä höpönassuja, varsinkin ne pikkuiset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ikinä ei voi olla liian vanha käymään "maatilalla" koska kaikki eläimet vaa on niin sulosia! ^-^

   Poista
 3. Alpakat on niin söpöjä<3

  VastaaPoista
 4. Hahaa, alpakat on mielettömän hassun näkösiä! :D <3 Meikäläinen ei vielä(kään) oo syönyt jäätelöä tai palanut auringossa, vaikka sille oonkin altistunut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon :D On nyt niinku 5. päivä palamisen jälkeen ja edelleen punottaa/kutisee.

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!