12. kesäkuuta 2017

INSTA STORY


Mulla on ollut Snapchat ja sitten on ollut Instagram. Jotenkin snäppiä ei vaan tuu käytettyä kun se on kokonaan oma ohjelma ja oon jo niin vanha, että instaa on tullut käytettyä jo 3 tunnuksen verran ja nykyinen on noin 3 vuotta vanha.

Viikko alkoi hyvin mukavasti, olin tullut iltavuoroon ja huomasin 5 tuntia ennen päivän päätöstä palaneeni auringossa! Alpakka agility ja rompepäivä oli liikaa, mutta ei se mitään. Kerätään vähän rusketusta. Sain nauttia töistä ja vapaapäivistä viimeviikolla, töitä tein vain 3 päivää, olen tehnyt vähän löysemmin tässä kesän aikana töitä. Yrittänyt pysyä hyvässä ruokavaliossa toteuttaen uudenvuodensuunitelmia, salaatti ja kana sopii tähän!


Kävin Helsingissä muuten vain tapaamisessa ja ostin samalla Sokokselta S-Mobiilissa olevalla -25% kupongilla yhden muumilautasen lisää. Nyt niitä on 6 kpl, järkevä ja looginen numero. Näin muutamaa kaveria kahvilla ja suunittelin kesäloman matkaa. Se on jo varattu, elokuulle. On mukavaa, että kesälomalla on jotain mitä odottaa. Seuraavaksi sitten juhannus ja kaikki suunitelmat toki auki. Koti on siivottu vapaapäivien lomissa ja on ostettu lisää salaattia ja kanaakin kotiin :)


Perjantaina kävin töissä ja sitten grillattiin ja nautittiin yhdet, illan aikana nähtiin ystäviä ja käytiin yhdessä istumassa iltaa. Itse tykkään useimmiten olla kuskina, kun ei ole kovin suurta toleranssia alkoholin suhteen ja koitan vähentää alkoholin käyttöä. Lauantaina käytiin Ride in Bike Showssa Helsingin kaivopuistossa. Käytiin samalla muutamissa erikoisliikkeissä, forumissa, syömässä myös Carusellissa Kaivarin rannalla ja ilta jatkui terassien kautta ystävän luokse. Ilta sujui kivasti pelaten beerpongia ja käytiin saunassa, kotiin päästiin myös suhteellisen ajoissa. Yritin myös tehdä fine-dining ravintolamaista mozzarella-tomaatti-pesto juttua. Normaalisti tämä voisi olla leivällä, mutta caloreita välttääkseni vain kanan lisukkeeksi.

Ps. Paloin lauantaina uudestaan. Eli olen viikon sisällä palanut kahdesti, vaikka levitin aurinkorasvaa. Saa nähdä, mitä tämä uusi viikko tuo tullessaan!

Instagramissa voit seurata @ pinkkininja

4 kommenttia:

 1. Mäkin olen funtsinut ja keräillyt puolen vuoden ajan snapchatin vähäisiä kuvia kännykkään jotta voin jakaa ne sitten blogissa:D Saa nähdä miten onnistun sen julkaisussa kun aloitin niiden keräämisen jouluna ja snäppään todella vähän että ne ekat kuvat on _niiiin_ vanhoja:'D Kivoja nää postaukset kyllä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-in, kiitos :) Toivottavasti saat kasattua jonkun kivan postauksen myös omistas. Tuntu, että mun uudessa puhelimessa snapilla otetut kuvat kärsi ja pikselöity niin sikana ettei niistä kyllä sais mtn aikaan. Sitten kun päätin jäädä kokonaan käyttää IG Storya niin tuntu että näistä vois jotain tämmöstä kehitellä. Katsotaan tuleeko jatkossa tehtyä uutta :)

   Poista
 2. itse aina snäppään, ja oon ehkä kerran laittanut jotain instastooriin :D mut mä tykkään tällasista postauksista! näit on aina hauska lukee :3

  http://tytonhupakko.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä kun kaikki on jo jotain 23-30 niin ei kukaan enää mitään snäppejä oo alkanut käyttämään :D Ite oon yrittänyt mutta se vaan jää. Kiva kun tykkäät ^^

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!