21. kesäkuuta 2017

MÖKKIHUUMAA


Päätettiin nyt lähteä viime viikonloppuna mökille, ja mukava matkahan siitä tuli! Kuljin Keravalta junalla Lahteen, jossa rakas haki mut kyytiin ja päästiin jatkamaan matkaa. Mulle oli melko lyhyt tuo mökkimatka kun se taittui junalla ja autolla, joten se vei 'ajan tajua' matkalta. Meillä olisi normaalisti noin 2,5 tunnin matka autolla kotoa mökille. Kävimme Hirvensalmella nauttimassa pizzan puoliksi menomatkalla, Sataman Herkun italialaistyyppinen pizza oli todella hyvää! Ja keli oli koko reissun aivan huippu poislähtöä poislukien.
Yksi päivä käytettiin kokonaan klapien tekoon. Muutama puu oli kaadettu ja pistettiin yhdessä menemään, kasassa oli kaiketi mänty ja koivu. Välillä kyllä pisti vituttamaan ihan kunnolla noi koivut, se oli niin sitkeää ja mänty meni kun karateiskulla poikki tuossa klapikoneessa. Tuli syötyä myös possun ulkofilee-pötköä johon otettiin grillissä pinnat ja laitettiin folioon kypsymään loppuun. Ei kuitenkaan tullut syötyä viikonloppuna ollenkaan karkkia tai sipsiä, mutta iltasella muutama alkoholijuoman saatoin kyllä nauttia rentoutumisen toivossa. Mökillä on tuollainen irtonainen laituri jolla pystyy ajamaan ja käytiin sillä ajelulla vielä klapien tekemisen jälkeen. Oli kiva juoda poukamassa sidukat ja istua vielä ilta-auringossa. Lähtöpäivänä tosiaan satoi todella paljon vettä ja piti odotella hetki että viitsittiin lähteä saaresta pois, paluumatka sujui nopeasti eikä ollut yhtään ruukia.

Tarkkoja suunitelmia ei vielä juhannukselle ole, pääsen ikävästi torstaina töistä klo 21:00 joten on melko harmittava tietää, ettei välttämättä tämän takia päästä lähtemään Ouluun. Ruuhkat ovat kuitenkin parhaillaan torstain ja perjantain aikana, eli jos emme halua käytännössä yöllä ajaa Helsinki-Oulu väliä niin kannattaa unohtaa koko homma.

Seuraa mua Instagramissa @ pinkkininja

6 kommenttia:

 1. Kauniit maisemat! Itsekin "mökkeilen" Hirvensalmella lähes joka kesä, vaikkakin leirimeiningillä. Toi liikuteltava laituri on kyllä tosi jännä, en ole ennen tommoiseen törmännytkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mies on sen ite tehnyt niin sen saa kiinni rannalle tai sitten voi nostaa siihen moottorin ja mennä ajelulle :D on kyllä kiva mesta tui Hirvensalmi ja käynyt sielä kavereidenkin mökeillä aiempina kesinä myös :)

   Poista
 2. Mulla on kans juhannussuunnitelmat ihan auki, pääsen torstain ja perjantain välisenä yönä 4 aikaan töistä niin ei ehdi oikein minnekkään lähteä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, sulla kyllä mrnee myöhään. Näiden suunitelmien mukaan lähdemme mahdollisesti pk seudulta ouluun heti kun pääsen klo 21 töistä 😂

   Poista
 3. Tykästyin sun blogiin HETI! Ja ajattelin mennä seuraamaan sua muun somen kautta myös, ihania kuvia!
  Itse menen mökille juhannukseksi! :)♥

  http://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennään mekin taas varmasti viimeistään jussi jälkeen mökille taas jatkaa puuhommia :) kiitos mukava kuulla!

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!