14. kesäkuuta 2017

NETFLIXIN UUTUUKSIA

Eli en juuri katso TV:tä, vaan seuraan ohjelmia Netflixin, Katsomon, Ruudun ja Yle-Areenan kautta. Katson kaikki muut ilmaispalveluna, paitsi Netflixitä tulee maksettua. Jotenkin tuntuu erittäin ärsyttävältä, että talvella ei ole ollut mitään katsottavaa ja nyt kun kesä on alkamassa tulee uutuuksia ja paljon mielenkiintoista katsottavaa. Tässä ainakin omalta osaltani muutamia sarjoja nostettuna esille, joista vain ehkä tullut uusia kausia tai mielenkiintoisia leffoja.


Las Chicas del Cable aka Keskustytöt. Tykkään paljon espanjalaisista sarjoista ja tämä on yksi hyvä sarja! Yksi jakso on melko pitkä, joten ehtii tapahtua paljon. Juuri kun olin pääsemässä koukkuun ensimmäinen season loppui. Toivottavasti tulisi siis vielä lisää katsottavaa, sillä jos sarja ei menesty tarpeeksi ei tehdä jatkoa. 


Orange Is The New Black, melkeen voisin lyödä vetoa että jokainen nainen on kattonut tätä. Mielenkiintoinen ja sekopäinen vankilasarja. Olen lukenut kirjan, jossa todellinen Piper Chapman on kirjoittanut kokemistaan vankilassa. Tuntuu, että sarja alkaa enemmän mennä käsikirjoituksen ja mielikuvituksen puolelle. Omat suosikkikaudet on ollut 1&2, joten saa nähdä nyt mitä mieltä olen kun saa uusimman loppuun.


Orphan Black. psykoottinen klooni-scifi sarja jossa on erittäin hämäriä juttuja. Mielenkiintoinen ja sopivasti mustaa huumoria. Suosittelen katsomaan jos haluaa katsoa muuta kuin perus onnellista komediaa, eli on ohjelmassa katsottavaa ja jos näprää samalla puhelinta voi jäädä aika nopeasti kärryiltä. 


Suiside Squad, itseasiassa ehdinkin jo katsoa tämän miehen kanssa. Odotettiin leffalta paljon, esimerkiksi Marvelin Deadpool oli todella hyvin rakennettu mielialahäiriöinen päähahmo. Tämä ei tuntunut ollenkaan edes taistelevan laadussa ohjelman kanssa. Tuntui, että paljon kehuttu ja hypetetty elokuva oli omissa silmissä vain ison budjetin B-luokan elokuva.


The Legend of Tarzan, olen nähnyt pentuna ne Disneyn piirretyt ja ne 90-luvun viidakkon ykänä mainostetut leffat. Eli olisi kyllä mielenkiintoista katsoa tämä, mielikuvana vähän paremmin editoitu Tarzan saatu screenille. Esimerkiksi 2000-luvun King Kong elokuva oli hyvin tehty, mutta haluaisin silti nähdä uuden version joka tuli tänävuonna. 


The 100, ihmiskunta elää avaruudessa. Happi on loppumassa avaruusasemalta ja he päättävät lähettää nuorisorikolliset maahan. Jännittävä scifi-tulevaisuussarja on saanut minun ja ukon mielenkiinnon. Kun huomattiin, että oli tullut kausi lisää katsottiin kertaistumalla 5 jaksoa ennen unia. Toinen kausi oli todella raaka ja törmätessään toiseen sivilisaatioon tapahtui niin kamalia asioita ja kohtauksia ajatuksen tasollakin, etten pystynyt kuitenkaan ihan kokoajan katsomaan tai kuuntelemaan mitä tapahtuu..

6 kommenttia:

 1. Nyt on OITNB katottu ja olihan se ihan hyvä kausi :) En vielä enempää spoilaile, kun et oo vielä kattonut ilmeisesti loppuun. Kerro sit mitä tykkäsit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jaksossa 10 menen tällä hetkellä :D toivottavasti tää kehittyy vähän, vaikka onhan tää hyvä edelleen vaikka lockdown on mun mielestä pitkittynyt tämän kauden ideaksi..

   Poista
 2. OITNB on mullakin menossa, ja omasta mielestä on paljon humoristisempi kuin edelliset kaudet. Hyvä tosin, tykkään! :) Seuraavaksi lähteekin tuo the 100 katsottavaksi!

  https://tasapainoaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi the 100 kolmoskausi oli kyllä niin jän ja tunteellinen ja päättyi niiiiiin herkullisesti, malttaisko venata vielä nelosen daapumista vai ostaakko kaupasta..

   Poista
 3. Kiva lukee näitä netflix-inspispostauksia, kun just irtisanottiin oma netflix :D Ni nytpä se on sit pakko ottaa varmaa heti takasin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti ei niinkään, et löytyy sitä katsottavaa sit kesänkin jälkeen! Se oiski hyvä jos kesäl ei olisi tätä niin lähtis tekee muuta helpommin:)

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!