2. heinäkuuta 2017

KESÄKUUN OSTOKSET


Käydään taas vähän lävitse, mihin on rahat tullut laitettua. Oikeastaan on todella hyödyllistä, jos kuvaan kaiken. Saan ajan kanssa käsityksen siitä, kuinka paljon hankin vaatteita eikä tulisi niitä huti-ostoksia. Ylläolevassa kuvassa kaksi paitaa, lähti mukaan Jumbon Brand Gallery-liikkeen alennusmyynnistä, paidat yhteensä noin 60 €.


Pieces-merkin farkut, lähti Jumbon Vero Modan alennusmyynneistä. En oikeastaan osta ikinä Vero Modasta heidän omia tuotteita, ainoastaan Onlyn ja Piecesin tuotteita. Nämä housut olivat ovh:lta 40 € mutta maksoin niistä 12 € Klienton asiakkaana. Eli ei paljon sattunut kukkarossa!Kengät lähti myös Jumbossa, Skopunkten myymälässä. En ole koskaan aiemmin ostanut sieltä mitään. Kiinnitin kenkiin huomiota, sillä ne olivat aika Chanel-maiset. Tietenkin nämä olivat aidot feikit joita liike myi omalla merkillänsä, maksoin kengistä 25 €.Tilasin parin vuoden jälkeen sukkia Happy Socksista taas. Olen ostanut enemmän ihan Prismasta sukkia kotiin viime aikoina. Halusin nyt parit värikkäät kesäsukat, joten tilasin ne. Koska maksoin ostokset PayPalin kautta, sain Wrapp-sovelluksessa 10 € takaisin ostosta. Todellisuudessa maksoin siis sukista noin 20 €. Sain samassa sovelluksessa myös ekasta ravintolakäynnistä 10 € takaisin, suosittelen tutustumaan palveluun (toimii vain muutamien pankkien korteilla tällä hetkellä Suomessa).


Cittareista saa aina plussakortilla etuja, ostin siis näitä Lumenen ihonkuorinta-tuotteita. Molemmat putelit olivat 3,5 € alennuksien jälkeen. Ostin Oulun Ideaparkista Kicksin oman itseruskettavan, se oli alennuksien jälkeen myös noin 8 € hintainen. Tämä on mun luotto-itseruskettava, en ostaisi enää mitään muuta käytettäväksi.


Smashboxin Liquid Lipstick, värissä Some Nerve. Ostaisin mieluusti toisen, heillä on mielestäni myös harmaan värinen huulipuna. Se voisi olla mielenkiintoinen. Tämä oli noin 24 €.


Olen parikin kertaa ollut FB-kirppiksellä jonossa tällaisiin. Sitten kun omaa vuoroa ei tullut koskaan, piti alkaa etsimään tätä. Olisi saanut halvalla Mulletoi.comista, mutta sielä maksutavan valinta minulle ja postit olisi tulleet kalliimmaksi, joten tilasin Kärkkäiseltä. Hinta noin 21 €. Tätä löytyy myös Suomalaisesta kirjakaupasta. On kyllä kiva, kun nyt voi jättää jääkaapin ovessa toisilleen lyhyitä viestejä. Sanoja oli todella paljon ja oli iso homma repiä sanalaatat irti. Ihan kiva, muttei oikein sovi rosteriseen jääkaappiin, toimisi paremmin valkoisessa.


Tilasin Zalandosta kotiin 3 paitaa sovitettavaksi, mutta pidin vain tämän. Hinta 30 €.Katselin yksi päivä kenkäkokoelmaani, mulla ei oikeastaan enää siis ole korkkareita. Oli siis aiheellista tilata sovitukseen Zalandosta River Islandin nilkkurit. Näissä on noin 11 cm korko, itsellä on 37 kokoiset jalat. Koko oli onneksi juuri sopiva, joten kengät tuli ostettua! Käveleminen suhteellisen helppoa. Olisi mukavaa tietenkin, että päkijän alla olisi muuta kuin ohut pohja. Pitää hankkia party-silikonilaput jotta jalat jaksavat pidempään. Alennuksen jälkeen hinta noin 33 €.

13 kommenttia:

 1. Tosi kivoja ostoksia. Varsinki noi nilkkurit! Glitteri iskee aina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon jo kokeiluun pistänyt ja ne tuo hyvän lisän glamouria asuvalintaan :)

   Poista
 2. Ihanat noi balleriinat ja Superdryin paidat, jotka olit hankkinu aleista! Tahtoo kans :)

  http://eltsinmuotinurkkaus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) itekkin tykkään näistä valituista

   Poista
 3. Mä katoin kans eka et olit jotkut Chanelit ostanu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenkiin en vielä ihan niiin paljon viitsi panostaa, mut onhan noi mulle ihan riittävät :)

   Poista
 4. Tosi kivoja alelöytöjä! Rakastan noita Happy sockseja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihania ja sukista laadukkaimpia omasta mielestäni :)

   Poista
 5. Tuo cranberry body scrub on ehdoton lemppari nyt kesällä! Ihania ostoksia oot tehnyt.

  http://www.harrietgripenberg.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti myös cloudberry olisi hyvä! Se tulee ensikertaa kokeiluun :)

   Poista
 6. Noi nilkkurit on upeet! <3

  VastaaPoista
 7. Onko toi itseruskettava oikeasti tosi hyvää? oon nyt ettiny kauan hyvää enkä oo löytäny. Tai onko miten pigmenttistä yms? :)

  http://charlotta-sofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mun mielestä se on hyvä ja olen kokeillut kyllä kaikkia market-ruskettavia ja vastaavia, mousseista en tykkää yhtään ja tää on kun kosteusvoidetta levittäs :)

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!