11. heinäkuuta 2017

KARVAINEN LAPSI


Olen varmaan aiemminkin puhunut ihanasta koirasta, joka asuu vanhempieni luona ja on tietenkin omistajuudeltaan heidän koira. Mutta minulle se on kuin oma lapsi, joka kerta kun menen sinne kylään se tulee mua vastaan onnellisena! Häntä heiluu ja se virnistää mulle, kun ei ois nähty vuosiin. Sillä on joka kerta hirveän hyvä päivä kun nähdään ja tulen leikkimään sen kanssa. Käyn moikkaamassa porukoita ja Miliä ainakin kerran viikossa. Milin lempileikki on jalkapallon perässä juokseminen, se tuo ihan ison pallon omassa suussaan takaisin, vaikka onkin niin pieni itse. Tykätään myös hyppiä ja juoksennella olkkarissa, kun tulee sätkyt ja välillä myös ihan vaan rapsutella toisiamme (Mili nuolee minua omasta osastaan).


Haluaisin vielä jonain päivänä oman koiran, haluan että myös se on rodultansa Schipperke. Nämä siput on todella viisaita koiria, edeltäjä osasi etsiä lelut nimen perusteella piilosta. Milikin on oppinut kaikki temput ja suvussa kuljee myös koiratanssin liikkeitä. Koiralla on melko helppohoitoinen turkki, eikä sitä tarvitse pestä, leikata, trimmata tai harjata kovinkaan paljon. Edellinen pikku sipukkamme eli yli 13 vuotiaaksi, joten koiran hankkiminen tarkoittaa pitkää vastuuta. En vielä koe olevani tarpeeksi aikuinen, tai välttämättä opiskellut vielä omaa ammattiani tai halua asettua aloilleni. Tiedän vain, että sen päivän koittaessa ei välttämättä mietitä vauvoja vaan koiria!


Heinäkuu on alkanut melko kiireisesti, joka viikko on viisi päivää viikossa töitä. Onneksi seuraava lauantaivuoro on vasta elokuun puolenvälin jälkeen! Kesällä on tiedossa ainakin 80-vuotisjuhlat, häät, ulkomaanmatka, synttärit.. saa nähdä mitä sitä kerkeää sitten tehdä niinä viikonloppuina, kun ei ole suunitelmia vielä isketty lukkoon! Toivottavasti ehtisi käydä vielä mökillä, ehkä vielä jollain hiekkarannalla, jatkettua parempia elämäntapoja, frisbee-golfia ja uutta tatuointia? Mitä teidän heinäkuu pitää sisällään ja onko säät suosineet omalla paikkakunnallasi?

7 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kuvat :3 Täällä on aika sama juttu koiran kanssa. Äidillä on koira mutta puhun tästä aina mun koirana, sillä olihan se munkin koira kun vielä äidin luona asuin. Jotenkin tässä yksin asuessa on iskenyt kauhea koirakuume ja tahtoisin niin kovasti tähänkin talouteen sellaisen karvavauvan hankkia, mutta taitaa venähtää sillä asunto on aivan liian pieni koiran hankintaan.
  Todella ihanalta kuulostavat suunnitelmat ja loppukesän tekemistoiveet sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vaan niin on, itse olen tämän tytön opettanut sisäsiistiksi ja olinkin kesälomalla tän kanssa sillon porukoilla ja autoin sitä matkalla isoksi tytöksi. Toivottavasti sinäkin sitten oikean ajan tullen saat oman karvalapsen, mulla on välillä niin kova koiravauva-kuume etten kestä! <3

   Poista
 2. Aivan superihanat kuvat!♥ ++ söpö koira ♥ Täällä on sama juttu koiran kanssa, asuu siis kotona mun kanssa, ei tarvii ku käydä viemässä roskat niin on tosi iloinen kun palaan kotiin.

  Super kiva postaus muutenkin! Hyvää loppukesää!

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Kyllä on toi Mili ihan nätti ja kuvauksellinen otus, pitäs muistaa ottaa siitä enemmän kuvia vuosien aikana talteen!

   Poista

Kommentoithan asiallisesti, kiitos kommentista!